Имаше една многу убава песна ама заборавив и како се вика и од кого е. Македонска, машки изведувач, помлад дечко, песната не е многу нова, весел ритам има рефренот и оди нешто: МНОГУ, МНОГУ ЉУБАМ...на крај од рефренот е стихов. Ве молам помошшш
На врв на јазик ми е една песна не знам како се викааа значи се нервирам шпанска песна е , машко ја пее,live ја има по радијава нешто de mi corazon tu corazon нешто така бешее ..
Знам дека е од 80-тите според ритамот, и претпоставувам дека е од Мадона, но не можам со сигурност да потврдам. Ако некој од вас знае нека пише.
Барам една песна, врти нонстоп на Антена 5 во кола. Ја пеат мислам машко и женско и единствено нешто што запамтив беше I feel wonderful tonight нешто така. Ве молам хелп.
Барам една песна од македонски извeдувач ја слушам на радио, не можам да ја најдам, рефренот беше нешто вака "Кажи зошто вака светот ми го менуваш"?
Да, слична е, со таа разлика што ритамот на кинеската е по весел, за разлика од на Кајли. Многу чудно, ме замисли сега, се збунив и не знам ниту дали постои песнава во некој англиски албум или пак на Мадона...
1) Песната е македонски рап, од раните 1990-ти... но рефренот е мелодичен и го пее некоја девојка, нешто: „Доста се војни, за мир го кревам својот глааас...„ 2) Песната од одјавната шпица на емисијата „Дали? Како? Зошто?„ емитувана околу доцни 1980-ти или рани 1990-ти. Ја свири некој пеач на клавир во студио... „детски сон, златно кајче...„
Тие што слушаат редовно радио Фортуна- ако може да ми го кажат името на француската пејачка што на секој саат ја пуштаат...До сега две песни од неа пуштале... Однапред благодарам...
Барам една српска песна што ја слушнав на радио во кола Za razliku od te tvoje ja sam uvjek bila dama