Фала што ми помогна, но и овие не се, ама јас убаво не објаснив, песната ја пее Даниела Мартиновиќ Мене ми се слушна како Јелена Розга... Инаку, песната ја најдов. Подобро да не кажувам која е... Какви песни слушавме далечната 2013 ццц...
Блиску бев, двете се плавуши. Инаку можам да претпоставам за која песна станува збор и јас тогаш ја слушав.
Луѓе, ве молам помогнете. Сакам да најдам една драга македонска поп песна. Се сеќава само на неколку детали кои се надевам дека ќе ве потсетат - станува збор за една убавка девојка, буцка беше, песната се викаше чинам „Кристална топка“. Мислам дека беше некаде околу 2000 година. Спотот беше во некоја голема дневна / салон, играа девојки и момци. Се вртеше кристална топка на плафонот. Ви текнува нешто? Тенкс
Барав ама никако да ја најдам, овде ми е последна надеж. Вчера на Радио 2 слушнав песна, машко ја пее, се спомнуваше мислам ,,trust" и ,,they don't know" во рефренот. Денес чекав ама не ја слушнав пак.
Ima edna programa na google, se vika "Lyrster" what was that song again? Napises del od lyricsot sto go znaes i izleguvaat pesni koi go sodrzat toj lyrics
Не можам да ја најдам, македонска, на радио ја слушнав нешто вака идеше: Што ме прави најсреќна на свет, Тоа нема да ме скрши не, А ме прави поилна од се, После него не е исто не. Хелпппп
Ок, update, ја најдов. Вие што барате, да ви помогнам, најдов опција на Google, да отпееш некој дел па и не мора текстот, само мелодијата да си ја испееш. И дава резултати. На апликацијата, ова што е заокружено.
Песната е од реклама на Телеком или Магента 1. Зимно време, можеби беше новогодишен амбиент. На гитара свири млад дечко (познат наш поп пеач - не ми текнува име-можеби Филип ) прво е сам и после му се придружуваат луѓе.
https://drive.google.com/file/d/1Z6S1HHRNZJ671uOWTGm1OjbDfC4F_pSl/view?usp=drivesdk Zdravo mi treba naslovot na ovaa pesna... Fala poz.