Marteria-Lila Wolken или Kids од истиот изведувач. Ова мене што ми се допаднало, не знам дали е комерцијала или хард кор, а и не слушам многу германска музика.
Здраво женски, барам песна што се врти на македонско радио... Песната е fun and мелодична а текстот е нешто како „мора да е само само мој... штом го видам знаев дека тоа е тој, штом го видам се беше во илијада бои...“. Thanks
Барам песна у текстот слусав као да имаше „се или нешто од љубовта барам, се или ништо во љубовта давам“
Сега пак се вртеше на антена5, se ili nisto vo ljubovta baram nekogas boli no drugo ne prifakam, dobivam gubam no jas barem ziveam хелп плиз Девојка пее
Во кафич одеше препеана The show must go on - Queen, женски глас пееше. Модерно звучеше и како ремикс некој и препеана плус, се утепав од барање на јт не најдов. Да не е хит сега, па да ја знае некој? Звучеше баш ко нова да е направена, не верувам одамна да е.
Барам една песна, македонски евергрин, мислам дека од Јанко Узунов. Дел од текстот е ..."мојто срце сака да зачекори таму кај што растев јас."
Имаше една песна женско ја пееше и се спомнуваше "тон" "еден тон" "солзи еден тон". Нешто така. Неможам да ја најдам.
Барам една песна доста популатна е на тик ток има брз ритам ко за на европско, песната ми звучеше ко да е бразилска или така нешто слично