Дечкии НАЈДЕНА!! Јејјј прехепи сум Фала ви на сите што баравте. П.С. Мажот не бил гол, него полугол(и не е на крај, туку 2:07 негде отприлика). Денес не престанав да си ја пеам.
Дечки барам една песна пуштена вечерва на Ohrid Calling. Ми пратија снимка со малку лош квалитет но многу сакам да знам која е. Беше женски вокал и имаше поп звук и викаше нешто како you're in my world, you're... и не знам натака. А не знам ни дали беше world. Ве молам ако некој знае
https://instagram.com/stories/grads...ource=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= Песнава некој да не ја знае?
Барам песна стара екс-ју, машко пее по гласот некако како Пилоти но не е од нив не успеав да ја најдам..Балада е така тивка но пријатна, гласот можи мачце ко зарипнат.. Во текстот се спомнува нешто "ако заминеш нема да те запрам или не одам по тебе ќе те оставам/ ти си ангел а ангелите морат да одат? / ако се вратиш ќе те чекам?" Или нешто слично, на српски ова
Нема друга тема, затоа тука пишам. Депресивни песни за кога е депресивно времето? Снемав идеи. Рок, рап, нешто постаро, можи и наше.