На радио ја слушнав. Женска со нежен глас пее, нешто Њујорк се спомнува, татарарара нежно потпевнува женската, интересна мелодија..
Фала ви за предлозите и шо издвоивте време. Пак имам прашање. Која е песната на рекламата? Шазам не ми ја наоѓа, ми личи како да е праена само за рекламата.
Zdravo decki da ne znae nekoj za edna Mak.pesna se raboti za jazz - tip e pesnata inace masko e izveducacot.. Nesto vo tekst se spomnuva Devojko ti si...taka nesto .. Znaci jazz still..da ne znae nekoj za koja pesna ili pejac se raboti.. Mislam deka od ovie godini pesnata ne gi trebalo da e stara..Pozz
Руска или украинска песна, женско пее, многу ја пуштаа по радиава кај нас, пред две години беше фамата. Не можам да се сетам како се викаше
Едит: Ја најдов Момче и девојче пеат на шпански, прилично популарна песна? Ја слушав секој ден, но сега ниту еден збор не ми текнува.
Оваа што ја барам е од деведесети, рани 2000, ја пуштаа на Viva, звучи како да ја пее дете, се спомнува нешто la noche и la gitana или los gitanos и спотот е во пустина каде што пар танцува пред една приколка. Чисто се сомневам дека ќе ја најдам, но да се обидам за секој случај.