Дефинитивно не е таа, ја пееше дете или таков глас беше, оваа ја знам и во оригиналната и оваа што е римејк, но не е песната што ја барам. Фатив еднаш да листам хитови на Viva со надеж дека ќе ја најдам, но баталив по некое време, многу се.
Би требало да е хит оваа или претходната година. 100% на С почнува насловот На англиски е Нешто како Split Spin Squat Splash Не знам како не ми текнува глава ме заболе од вчера ја барам и никако да ја најдам
Zdravo, Baram edna makedonska pesna, no nikako ne mozam da se setam kako se vika. Se sekjavam samo na spotot. Vo centarot na spotot e eden par, i deckoto dozivuva soobrakjajna nesrekja i ostanuva invalid. Koga devojkata doznava deka toj nema da proodi go ostava. Spotot zavrsuva taka sto toj so cvekje doagja vo prazen stan. Mislam deka pesnata ja pee vlatko lozanoski, ama ne sum sigurna. Plsss help
Имаше една песна од рани 2000-ти и текстот беше: ти без да знеш од мене си дел... Не ми текнува името на пејачката само знам дека во спотот имаше еден дечко што имаше некакви поркаи по телото. Does it ring any bells?
Не е, оваа е постара, деведесетите, рани 2000ти. Еве сега отворив плејлиста од VIVA TV со 927 песни, па барам, барем се навратив на тоа време со хитовите
Барем една песна со црнци како мешаат играат, што знам шо праат за дрога пејат ми се чини, нешто беше ду ду ду... не ми текнува ни на еден збор, хелп.