Мислам од Ристо Бомбата беше и Кучешка тенија групата му се викаше ама не ми текнува на насловот од песната
Барам една песничка што стално (ако не секој, преку еден ден) иде во детскиот блок на македонско радио. Пее девојче и мислам дека песната би требало да се вика “Дајте ми малку љубов“ ама не можам да ја најдам по интернет. Ептен милозвучен глас има девојчето и баш ме интересираше од кој период е дајте ми малку љубов да ме грее слушнете ме сега слушнете ја мојата порака дајте ми малку љубов... овој чуден свет не го разбирам... нешто ко за мир во светот...
Здраво, го пребарав цел јутуб но џабе..... барам од Тамара Тодевска една песна стара, спотот беше како оди низ улица Македонија по маичка на прерамки и широки пантолони, малце језив беше не се сеќавам на текстот само нешо као звуци ми идат у глава од типот ааааааааа некое завивање.. Ок, блам сум но може на некој ќе му текне
Знае ли некој/а како се вика или како да ја најдам песната што го има стихот "ти си тој што знае колку ли ќе трае бурата во душава"
Лелелел како беше песна што стана популарна од тикток пред година две, значи одеше мислам дека споро и потоа оди ла ла ла ла ла дел, не беше од позната пејачка. Мислам дека имаше dream во текстот. Некој да не се сеќава на нешто такво?
Slusav edna pesna na radio, glasot mi licese ko na Tarabunov ali ne e negova izgleda posto ne ja najdov. Refrenot bese kako karmata ja naplaka sekoja greska i grev no neka gi prati kaj mene, nesto se spomnuvase ova nebo..taka nesto, epten mi se dopadna, ja znae li nekoj?
Baram edna slična pesna na Darude Sandstorm mn poznata e pesnata muzika e poveke kako disko tehno i nesto malku ženska pee ista rečenica mislam pivtoruva. Može na nekoj ke mu tekne za koja pesna stanuva zbor
Ми се меша песнава со некоја англиска или шпанска верзија ама не можам никако да се сетам која беше, барам помош Ја најдов! Ја оставам тука случајно да не го интересира некој
Барам (претпоставувам) стара македонска песна, „кој ли не мрази кој ли не колне нас....“ ...“кај ѕидот сенка сум јас ќе немам сили по тебе да горам кој ли не мрази кој ли не колне нас...“, жена со длабок глас пее а може и дует да е nevermind, ја најдов
Барам песна ја пуштаат на Фортуна радио, шпанска е девојка ја пее и се мислам дека е од некоја шпанска серија...
Може смешно ќе ви звучи, ама ја барам песната што се пушта во такси глобал додека се чека да се јави операторот. Нешто налик е на песните од depeche mode но не можам да се сетам, барав се и со шазам не ми дава