Барам песна што ја пуштаат често на македонско радио. Песната е македонска и според текстот би требало да се вика Земи ме ама не можам да ја најдам, не е таа од Кристина Арнаудова, и според стилот на пеењео претпоставувам дека е постара песна. Текстот оди нешто Земи ме, земи ме и носи негде... биди среќа биди ѕвезда биди мој .... земи ме и носи негде не е важно кај....
Барам песна што ја пуштаат често на македонско радио. Песната е македонска и според текстот би требало да се вика Земи ме ама не можам да ја најдам, не е таа од Кристина Арнаудова, и според стилот на пеењео претпоставувам дека е постара песна. Текстот оди нешто Земи ме, земи ме и носи негде... биди среќа биди ѕвезда биди мој .... земи ме и носи негде не е важно кај....
Не се сеќавам на конкретен стих од песната. Македонска, забавна, не многу стара, машко пее за девојката само да каже и да заминат некаде далеку сами, вљубени. Нешто како MALO ĆEMO DA SE KUPAMO ама на македонска
Јас барам една македонска песна, најверојатно е понова машко пее, текстот оди нешто вака: Градот не ме собира ни цела Македонија…луд или вљубен зар има разлика така весела и певлива песна.
Девојки помагајте, долго време ми се врти во главата една песна, ја слушнав на радио, меѓутоа, никако не можам да ја најдам, женски вокал пее: ja volim kako me gledas, ti volis kako te volim... Helppp