( ќе полудам) усни ќе те потсетат, бакнежи ќе видиш како знаат се да променат,(ќе полудам) ќе ти стресам колена, ќе ти текне јас за тебе дека сум ко створена… вака оди рефренот само не сум сигурна за тоа во заградата дали е точен текст иначе другото е точно. Мк пејачка е, постара песна има 10 години сигурно и повеќе
Неколку дена наназад на зона пуштаат една песна ми делува како да се 2бона ама не ми ја дава песната никако вака иде верував во љубов после тебе љубовта е ролеркостер
Постара македонска песна, евергрин, пеат заедно маж и жена, рефренот е: "Со тебе живот знај е убав како рај и среќа лееш в наши срца ти", знае некој која е?
БАРАМ ПЕСНА: На радио ја слушнав беше нешто како шпанска и на сред песна сфатив дека пеат на српски или македонски..?? Не е онаа новата македонска на пајак. Плс хелп
Имам слушано еден ремикс на „Ајде да летаме“ од Каролина со вметнате музика од некој филм. Да не знае некој каде да ја најдам?
Zdravo. Sakam da najdam pesna edna ja slusav proletva bese hit, americka e, dali e 2024 ili 2023 ne sum siguren.. Pesnava e od edno bate romanticna, kratko trae okolu 2 i pol minuti, ne znam tekst, no znam deka spotot a i pesnata zvucea kako od 50tite ili 60tite.. Poznata pesna se vrtese kako hitce zimoska/proletva.. ja zaboraviv i ja celiot izvetrean...
Барам песна обично ова време врти на радио Рефренот е од прилика вака Со тебе можам да полетам, небото да го досегнам
Барам стара песна,мислам дека е од М2 продукција пред неколку години.Текстот е вака: “И тогаш повторно се се врти во круг,и сонувам пак сме еден до друг…”