Не е, ги слушам Мизар, ова беше ептен dark ambient, после дознав дека е од емисијата "Домашна работа" на Канал 103, па ги најдов епизодите на SoundCloud и фатив да ги преслушување во надеж дека ќе ја најдам, ако не ќе им пишам лично
Барам песна што на радио ја имаше, цел месец ја барам, машки вокал: И јас си ја чукнав главата, на чисто и на камења, од вакви мали работи, дали треба да се плашиме?
Вчера слушнав една песна ама никако да а најдам. Имаше стих ..ко февруари ладна е.. Така нешто, само тоа у главата ми остана Да не знае некој која песна е?
Здраво, барам ако случајно постои видео од една детска песничка, беше на некој од детските фестивали. Вака одеше: Пере-ее е немирно полжавче, вчера-аа остана без куќиче
Еее песнава денес ја слушав на радио, на јутјуб кога ја барав само Лила ми искачаше . Фемина ако не ме извади, кој
Сега најдов малку храброст да ти признаамЈас те сакав цела младост ....ја чув на радио никако неможам да ја најдам
Барам песна, ја пее машки глас сличен на Сашо од Пијан и млад, ја даваа на Стар Медиа радио Рефренот одеше: А ти, а ти ме измами и можеби ќе умрам, А ти, а ти се каеш ли...