Ми се мота низ глава,а пробав на нет неможам да ја најдам.Еве неколку стихови што запамтив: I love you,I need you,I took...
Не е оваа. If there's a muse I'm missing It would be you, no question Тиа стихови со сигурност знам дека беа.
Песнава ја пее црнкиња со кратка коса. Спотот бесе нешто како љубовна приказна....ама се одвиваше низ оние картонскине паноа со дупки за глава Толку од описот
Кој слуша Скар радио? Неколку дена по ред пуштаат една песна, дует Машкото рапува во некои делови, а девојчето по гласот како да е Ноне Ама барав нејзини песни на јутуб НЕМА, го барав текстот на гугл и таму нема, а ми се увртела песнава у глава Вака нешто иде текстот; И после се да се молам за тебе, и и после се што ми направи мене, Доста ми е од зборови што кружат за нас.... Ја знае некој?
Jас барам една песна од филмот Blood and Chocolate. Oди вака .. " I want to taste you, I want to feel you "... Ритамот е нешто како за стомачен танц и пее (шепоти) женско.
На Jungle tv даваат едно клипче со студенти на патување низ Европа , знае ли некој кое е музичето што оди во позадина ?