пробав да најдам нешто ама послабо, машко, женско ја пее песнава? и отприлика каква е, поп, рнб, денс нешто...
Барам една песна ја слушав синоќа во дискотека. Идеше некако ринг ринг,брза песна за играње. Од сабајле ја барам и никако да ја најдам. Благодарам однапред.
оддмана слушав една песна како рок балада , женската имаше глас како девојката од cranberries и на крај на рефренот пееше but i love you .... оди па најди ја пиши на youtube ринг ринг
Машко ја пее, песната е онака денс, ама има како што напоменав еден побавен дел... а во побрзото нешто самба има. Нешто baby I want you like a samba.
Леле, и јас таа ја барам! Јас пак мислев во рефренот оди: Baby, I need you like the summer Baby, I want you like the summer.. Ако ја најдеш пиши Едит: Ја најдов. Јеииии http://www.youtube.com/watch?v=1UIYkIl0ggY
http://www.youtube.com/watch?v=4yWhRbI5fgw бројче и лов3 мислам за оваа зборувате се надевам дека е таа
Лелеее текстот нема врска со тоа што сум го слушала. Ама сепак, таа е. Фала ви девојки. Summer било, не самба.
Барам едно брзо песниче, машко и женско ja пеjат песната и текстот иде вака: Овој дел го пее само машкото - What are you (чансинг така некако беше зборот ) up to me, girl you make it me go out of c-controll now, out of c-controll now, go and show me what you'v got, dancing till we all need, out of c-controll now, out of c-controll now... Па пеат заедно машкото и женското едно делче и на крај од делчето пеат Tonight tonight tonight tonight... Па почнува само женското брзо да пее What a bad saturday, everybody want's to play, everybody everybody is satisfated, everybody want's to play... I like to move it, move it, search you like you do it tonight , (па машкото пее I like to do it do it, i like to do it do it) па женското I like to move it move it, i'm a fashion, do it tonight па на крај машкото пее i like to do it do it, move like you move this.
Е ја барав песната еден саат на јутуб и никакко да ја најдам. Ја пее машко е е брз ритам а стиховите одат вака If there's a muse I'm missing It would be you, no question...
Пее девојка мислам дека е дует со момче, ама не сум сигурна ....рефренот иде вака: I like the way you touch me there, I like the way...... и не знам ништо понатаму. И да, не е Ријана и Rude boy