Doberman, не е таа, туку вака иде делењето на слоговите: (Ги користам овие зборови, ама не сум сигурна дека се точни) Evry-time we на-на-на-на- Glitz and-на-на-на-на-на Love me, Love me, Love me-OOohh, Love me, Love me, Love me-OOohh Тина, оваа песна е направена од IV Music Group од Nashvill и за жал е правена специјално за Опел и ја нема.. :/
на јутуб не ми ја наоѓа од Владо Јаневски е.. само ти и никој друг .. нешто така беше.. ако ја најде некој нека ја остави.
Дааа, оваа песна ја барав. Фала премногу Ако ништо друго, бар рекламава ќе можам да ја вртам на Youtube постојано
Оди вака ин да најне и да најне не ми се смејте идејуа немам ни збор повеќе или така ништо хит е ама ете не знам како се вика ја пее машко така малку попедерастчен глас ....
Девојки која е Италијанската песна што ја даваат често на Антена 5 радио ? Мислам дека песната е преработка и има сличен ритам со оваа http://www.youtube.com/watch?v=yMpxfz81 ... re=related
Песнава што ја барам мислам дека нешто како виолина помешано со техно.Не се пее ништо во песнава,неколку пати на радио ја имам слушнато. Ја знае некој?
Пак јас Пред малку на радио 77 слушнав една многу убава македонска песна, девојка ја пееше песната и текстот одеше вака: „ Ноќи да ти обојам, неа да ја заменам, да најдам пат до твоите сни и срце да ти освојам...“ и музиката беше нешто како кавалче и мандолина ми се чини.
eден ден ќе ме бараш штом ќе сватиш ти се дека сите други не вредат ни пола од мене еден ден ти ќе видиш но доцна ќе е дека таа што ја остави без здив била за тебе и јас ја барав ама ја нема ставено
Јас барам две песни: прво, онаа од еден прашок дали беше персил или дуел, прашок со перли знам дека е. Значи песната која оди во позадина. И другата, онаа од серијата Иза, една песна на англски што е, девојче ја пее мислам, почнува нешто со ооуоуоу...
Цурици,барам една песна,ја слушав на сити радио 94.7 вака оди нешто "...let me treat you right,magic's in the air,let me take you there.." Ја утепав од барање,пишувај текст,ова-она,ма ништо бре нема Некој?