Дали ја знаете песнава нешто рап со црнци и има една згодна црнкиња.Од пред неколку години е,и така почнува црнкињава нешто кажува и една голема кола нешто прегазува така нешто,знаете?
Барам ремикс на Stereo love, само во по рок варијанта. Не знам со која песна е миксана, на Лајф радио често јо пуштаат песнава...
На фокс лајф даваат реклама за некоја серија Ally MacBeal и откако ќе рече се она(го запамтив дури толку ми треба песнава ) She has a beautiful smile,a deathly look & clear conscience и вика I had sex with the groom. И после има песна и оди како She's got it. Oh baby she's got it.
Фала таа е ама поинаку ја пееше со поинаков ритам и поинаква музика. Ама сепак фала се изнасмејав на спотот.
Барам една песна, која мислам дека имаше некој денс ритам, интересен, но само на многу малку текст се сеќавам. Вака одеше: 'Love, is it love, is it love, is it love, is it love?' Ја знае некој??
Совршенство ја имаше спомнато во темата за детски песни ми се чини. Текстот оди Горане, Горане, црни ѓаволе, дојди кај мене... нешто. Ја пее мислам Верица Каранфиловска. Ја барав по ЈуТјуб, ама ја нема бре! Ако знае некој кај ја има по нетов, нека постира линк, а ако некој случајно ја има в компјутер или на касета или не знам веќе каде, нека ми пише ЛП. Морам да ја имам
Не ми текнува точно песната како беше ама имаше ваков дел нешто : a ja jeeee "tongo" jungo a ja jeee Ја знае некој
Е ова е можеби мојот најглупав пост во историјата, ама па ништо друго не ми текнува. Имено, станува збор за една песна, пее женски, силен вокал, од стилот на Бијонсе. Песнава оди рам, там, там там, тататадам. Значи буквално тие ,,зборови,, ги пее, нешто како војнички стил. Поим немам од каде ми е влезена во глава, ама цел ден јас слушам само рам там там там тататадам. :geek: Знам дека е глупаво, се отепав од барање ама па не можам да ја најдам. Помошта е добредојдена.