абе женски барам песна али не ми текнува нишо од стиховите у моментов само знам дека на јутуб има слика 1 е за цела песна, нешо као машко плива низ улица у тој стил е сликичката али не ми текнува на песната, ја знае некој?
ја знае ли некој последната песна од филмот step up 3D песната кога овие победуваат веќе некое време ја барам ама неможам да ја најдам ги знам само овие стихови ..and i promice that i'll never let you go i gotta gotta gotta и тоа е се ве молам помогнете ми да ја најдам
Вака иде некако Una noche que sombra que sombra que sombra e una chica que baila que baila que baila ... j ја знае некој инаку не е таа - VAMOS AL TEQUILA SENORITA BONITA
Барам шпанска или италијанска на Антена 5 ја даваа и бавна е мн ја пеј женско и во рефренот единствено што запаметив беше Compesito mio така нешто не е ни точно ова што го пишав али ако му текни на некој нека ми кажии plsss
Една песна ми се врти со години во глава: не сум сигурна дали е произдов на мојата фантазија или навистина имаше реклама со песна која според мене оди вака: eating tuti fruti every day... И така натаму. Некој?
една песна од adele (не е someone like you)ја даваа по радијата ,ама не ми текнува ни еден збор.ја знаете ?