Прееска слушнав една песна на фортуна изгледа беше, пееше машко, а само рефренот женски вокали и знам само еден збор, тој што го пееја вокалите, заборави беше. Инаку српска беше песнава. Ја слушнал некој? Со еден збор ништо не можев да најдам, а прв пат ја слушнав и се нервирам сега што не можам да се сетам
Не е од Ареа, од Дани е. На почетокот на нејзината карирера е песнава. Ја барав на youtube али ја нема, барем не по тој назив. Можеш на google да пишеш, ваљда ќе најдеш. Барем малце ти помогнав
Значи песнава ја барам којзнае од кога. И не ја најдов сеуште, замислете. Може ради тоа што не знам да ја објаснам како што треба Латино песниче, ја пуштаат обавезно на латино журки во Скопјево.. На времето (пред 2 год де) кога Ацо Конга праеше латино партис во ХардРок исто ја пуштаа, и ми текна да ја побарам зошо го фатив онака случајно на АБ канал, како лупа по тоа дереците. И ај да не тупам со непотребни информации.. Песнава ја пее жена, има таков чуден глас, како да е пристарка така малце.. и од зборовите знам дека рефренот почнува со ТУ СОХОС, а на крај од рефренот има И МИ КОРАСОН. Инаку таква е тралалајка, за денсање... ај знајте ја!
Песнава на радио ја слушнав машко ја пее и иде вака : дај не е се баш така црно имај надеш макар едно зрно нов ден пак ќе изгрее послем дождот сонце иде
Значи тексот на песната што ја барам иде вака некако I'm not follow, I'm not follow you...песната е диско или денс не ни знам како идат тие жанрови...Ако некој може да ми помогне однапред хвала
Барам песна. Пее машко .Спотот е ноќе со инсекти нешто така. А во рефренот се повторува ин д најт, ин д најт така неш само толку запамтив.