барам песна што иде вака:i wanna kiss you,i wanna touch you,i wanna make you mine...ај ако ја знае некоја од вас песната нека ставе линк фала однапред
Драги луѓенца јас,до некаде ,ја прочитав темава со цел да си ја најдам песната и не успеав(а се мислам ја видов )...ја пеат двајца машки едниот нешто као рапува а другово машко има така фино гласче и меѓудругото пее it's alright,it's alright,it's alrighhht и тука продолжува уште некое текстче .па?
Имаше на Антена 5 една француска песна до скоро ја пуштаа, ја барав на топ листите ја нема. Женски глас.
Нешто техно е песната, пее девојка, во текстот има I was wrong I was wrong ... пред тоа нешто друго пее ама не дослушнав се и на крај на рефренот тоа го кажува
vaka jas baram edna pesna ja pusta na fortuna dolgo vreme bese hit vaka glasese ooo zaboravim na tebe al me vreme potseti i nikako da zaboravim tu si kada oci zatvorim negde si u mislima tamo negde jos si ostala. ve molam ako nekoj ja najde da mi kaze od koj e fala vi <3
барам една песна ја слушнав на антена 5....вака беше текстот...ако добро се сејќавам... when i'm girls like(само толку запамтив )