Јас барам една летна хаус песна,хитче е,ја вртат нон стоп на антена. Текстот иде нешто како I wanna feel,I wanna touch you... и после тоа следува музика за играње.Не е delight од akcent.
Барам една песна ја слушав во зимото ама сега никако не ми текнува како се викаше знам дека пееше Каролина Гочева со уште 2 други на српски е песнава и мислам дека беше посветена за жените кои се болни од рак на матката
Песнава ја слушнав на концертот во Дојран на 1ви што беше и никако не можам да ја најдам. Иде вака нешто: Ти само спиј, за тебе друг некој сонува, ти само спиј, за тебе друг некој сонува, патува.. толку ми текнува Најдов од Д.Н.О ама не е таа верзија :/
Вчера слушнав на радио една песна, македонска. Ја пеат машко и женско: почнува девојката и цел текст е нешто оди, оди си, па во еден дел вели ноќва пеат мојте ангели, а од машкото не запамтив текст само знам дека нешто као хип хоп пее... Ениуан?
Од кого е оваа песна?Незнам како се вика а не можев да ја најдам на you tube.Вака беше I need a dancer to make me shake my buddy... на така незнам.
на радио слушнав песна, сигурна сум дека е од Каролина Гочева, само ми текнува дека во рефренот се спомнуваше дозд, доздот, доздов нешто така случајно, некој да не знае ???