Барам една песна англиска е една црнка ја пее, височка е во спотот има и една баба што ја држи за рака се случува и на улица..Не може да ми текне уште некој детал, стара е ама многу ми се допаѓа не можам да се сетам на името на песната и пејачката
Имаше една песна на антена5 : I`ll marry you , I`ll marry you ... Гласот беше многу сличен на оној од Lady Gaga , ако не беше и таа ..
барам македонска песна стара нешто текстот идеше вака: сега знам јас дека среќA е многу повеќе, повеќе од тоа јас да се опседнувам со тебе......не си вреден ти за мене.....ја барам ама никако да ја најдам знам дека само женско ја пее
Барам една песна, на португалски е, нешто како џез... почнува со девојка што пее ууууу ... и после текстот не го знам... Нека пише некој ако му текне. Фала однапред
Ја слушав песнава на одмор кога бев ја пуштаа во сите кафичи беше вака нешто I wanna kiss you, I wanna ... не ми текнува многу . ако знае некој ?
Барам една песна,ич не ми текнува на текстот,постара е,ја пејат машки и спотот е на еден авион,мислам дека. Ја имаше порано во едни играчки од Мекдоналдс.
Барам песна ја даваат на рекламите на MTV,мексиканска е.Мислам дека тројца мексиканци пречекуваат неколку девојки на аеродром.Ја знае некој ?
Како се вика песната која е во позадина во рекламата за Метрополис бич бар? Мислам дека Бијонсе пее ама не сум сигурна?