Лејдис,како се вика бе онаа хип хоп песната,вака иде.. To the windows,to the walls,to all you bitches ( е после тоа не го разбирам што го вели ) на на на.. Мислам дека ме свативте... Edit. Ја најдов. http://www.youtube.com/watch?v=Dl8X7fqOUQo
Запамтив делче од една песна и барав на нет ама не успеав да ја најдам...Вака нешто беше рефренот: "i wanna touch you ,i wanna feel you, i wanna love you ,where are you now..." Да не ја знае некој ?
kako bese onaa pesnata od eden rusin sto peese na eden makedonski festival mnogu mnogu odamna?tekstot bese nesto vaka "da ti vidam ociteeeeee,da ti ljubam usniteeeeeee,dvajcata si bevme krivi....itn.itn.itn.
Вака барам една песна,итно ми е ако некој ја знае ве молам...само овој стих го запишав I don't want this night to ever be over,it's gotta hold on me. Слушнав била хит на Радио 2. Ако некој ја знае нека пише
Барам една песна стара..на бугарска телевизија ја даваја на времето,само што не беше бугарска странска бесе може и англиска не се сеќавам. нешто во хип хоп стил балада, сцената е во подземна гаража ја пее еден ама повеќе се во групата сите машки се појавува и по некое женско ама не ја знам песната имам желба пак да ја слушнам мн ми се допаѓаше на времето .. ако се сети некој
Значи..умрев од барање на песнава ! А само ми е низ глава ....сум ја слушнала 2-3 пати на радио ја пее едно нежно женско гласче не е брза многу нити бавна, денс нешто е. Текстот оди : " I don't wanna be a lonely without you..." мислам дека така нешто е а ја барам никаде ја нема, да не ја знае некој ???
Пее една пејачка што ич не ми текнува како се викаше, македонска е. Има длабок глас. Песнава оди - Кога одам кај него, ангели ме носат. Ја знам, не ми текнува како се викаше ни пејачката ни песната.
Барам една песна машко ја пее, нешто техно ритам ..Нешто иде на на ана на на на на нијееее.. Англиска и малку шпански мислам дека има Голем хит беше Anyone ?!
Јас барам песна од Дуле и Коки, значи се отепав од барање и не се ни Марама, Виолина и гитара, Колку треба да се плати, Залудно е да се напијам , Еј калдрмо.... Пред 2-3 дена ја видов на тв, ама имав гости и не го запомнив текстот, а баш сакам да ја слушнам Дуле и Коки се на сцена ми се чини и како темно сина позадина нешто... Аnyone help?
Барам песна, знам беше стар хит, но сега ич не ми текнува како да ја најдам, а од вчера во колосеум кога ја пуштија ми влезе во глава. Песната иде вака, Чуџукаааааааа... натака незнам, да не импровизирам