Има една песна од U2,нешто бавна е,лајт песниче,со звуци од гитара почнува,ама ептен пријатна слушање, singing аlalala the day,alalalala the day вака нешто е рефренот и после пее Боно ууууу и уствари само гитарата ја трза,нема друга музика,освен после се слушаат тивко тапани мислам.. Како ја опишав,алал нека ми е... Се убив од барање никако неможам да ја најдам.
Песнава се викаше „Колку сакам“....И ние ја пеевме во основно а и на хор добро се сеќавам дека ја пеев....Но на јутуб не можам да ја најдам
Running To Stand Still? Спојлер http://www.youtube.com/results?search_query=running to stand still&aq=f Мака ми е сега да слушам, да проверам дали е таа. Се надевам ти помогнав.
Девојки барам една песна,ја имам слушано на антена лов сонгс,машко ја пее,убава балада и на почетокот има зборови нешто како ...my life would be so empty without you in it...само на тоа се сеќавам во моментов...
што и да биде, биди секогаш до мене.. што и да биде ќе бидам секогаш до тебе.. мислам така беше.. ја имам слушнаот повеќе пати на антена.. може некој да ми ја каже?
Имаше една песна од Златно Славејче мислам 2007 беше и се викаше Дени, Дејане. Рефренот беше нешто како Дени, Дејане, Дени, Дејане дојди ти крај мене, в срце чувај јас желби најдобри само за тебе.... Се напнав и не можам да ја најдам. На you tube ја нема . Ако некој знае каде да ја најдам, чекам линкче
Miss-Independent,не е оваа песна.Таа што ја барам е многу по бавна.Верувам дека ја имате слушано повеќето,всушност ја знаев и јас,така да кажам на врв на јазикот ми е,ама веќе два дена не ми текнува ниту пак ми помогна кога барав на гугл. Благодарам што се потруди во секој случај.
Ја нема на нет за жал, инаку мислам дека ја имам на цд бидејќи песнава е од Златното славејче во 2002 година, тогаш јас денсав таму Еве тука имаш листа од песните од таа година, 13-та е по ред Дени, Дејане. Ако сакаш да ја имаш, побарај/купи го цд-то од 2002 год.. Спојлер Едни од омилените детски песни ми се на тоа цд
Можеби ќе звучам смешно.. Ама нели имаше една песна.. Стен лајт, стен лајт. А а а стен лаајт. х) И онака врз очите се става Спојлер само свртено наопаку. Хоризонтално, ваљда. х)
ja најдов ..не бил сличен гласот на lady gaga ..таа да ти била http://www.youtube.com/watch?v=O4IgYxHE ... ature=fvwp j