ја знае некој една песна вака е чумба ла е ............ чумба ла ја....... така нешто шпански или бразилски машко пее
Македонска е песната, женско пее и текстот оди вака: Последен пат ти и јас бевме совршен пар, но толку многу се смени, сега сме ...
Не се сеќавам ич добро на песнава ама многу ми се допадна Битно да се обидеме да ја најдеме ...Имаше нешто во рефренот Can you ... ? Исто и зборот pot of gold мислам дека го рече Малку е неразбирлива ,Ја чув на ZOO RADIO вчера
песната сејмнеи оваа што ја пеат кошаркарите:излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцева раса кренете раце високо горе наше ке биде и солунско поле... неможам никако да ја најдам на you tube ако некој ја најде нека прати линк
Нема спот, само видеа од навивање на различни натпревари. Напиши на youtube „излези момче право на тераса“ и ќе ти излезат видеата.
Барам една навивачка песна за македонија... Ја пееа едно маско и едно женско... Од прво почнува женското за МАКЕДОНИЈА нешо.. И рефренот со машкото го пеат како рап нешо.. Забавна е песнава ама објаснив
Песната е од 30 seconds to Mars и се дава на MTV како дел од рекламата за MTV World Stage (мислам дека така се викаше..)... anybody?
Една песничка, ова лето ја слушнав во Охрид неколку пати не знам на кое радио беше, а песнава беше така летна со едно машко што ја пее и јас првин мислев дека е нешо грчка ама една другарка ми вика изгледа е романска па после испадна не знаеме на кој јазик е ајде ако некому текнува нешто слично со грчко-романско и не знам какво пишете, само знајте беше така летна песна за размрдување и лесна за слушање на уши. Пошо ја имав слушнато само 2-3 пати....
baram turska pesna ja davaat na balkanika masko pee vo harem i celo vreme on trca po edna devojka a site drugi po nego maskoto e so bradicka