Пред некој ден слушнав една песничка на џангл тв и ми остана во памет некако беше нека гори .. знам ќе боли мислам дека беше од некоја надица .. но никако неможам да ја најдам на јутуб
Новата песна на Aerosmith во дует со една девојка Во песната се спомнуваше нешто американ...незнам што Постојан ја дават на Vh1 а јас никако да ја запомнан
Не не... оваа е ептенн позната таман работа да не ја знам Посмирена беше понежен машки глас, а инаку не ми текнува ниту еден збор Се си мислам грчка е ама.... ај може ќе ја најдам некогаш...
епа незнам дали е оваа песна и незнам колку се спомнува тоа американ знам дека е испеана на американскиот идол http://www.youtube.com/watch?v=OMXdZ0k4UV0
Не не е ова.Песната е многу весела има нешто ууу it`s american...летно хитче,спотот е снимен на улица а на крај знам сите (мислам дека се тројца) се качуваат на бина пеат пред публика Претоставувам колу ме свативте Но зарем никој не гледа Vh1
Дааа ова е!Благодарам многу,многу!Неколку дена се мачев да ја најдам...конечно сега ке ја слушам по цели денови Фалааа
барам една спрска песна....ја слушнав на пинк.тв беше од онаа женска група на звезде гранда каде што беа јеленаа костов билјана сечиванович...односно не од овие што беа сега туку од тие пред нив.... во песната мислам дека се спомнуваше нешто "тамо где љубав прекине" мислам дека нешто вака беше..... иначе беа облечени како оние од шпанските серии што беа со големи фустании.. (нешто такаа)
http://www.youtube.com/watch?v=dqIFxXGvbqU Ај дали е оваа? Да прашам и јас,песнава е danza kuduro али е микс нешто со една девојка,никако не можам да ја најдам на јутјуб,а ептен ми е поубава од оригиналната верзија. Ја знае некој?
Ако може да ми каже некој како се вика песнава од оној филмон Клон што е на Сител,итно ми треба за проект..
Jа барам една песна која после зумба се опуштаме и тегниме,ама не знам како се вика и кој ја пее Bака нешто е dream a little dream of me tonight Kако постара песна е,и машко ја пее
здраво до сите девојки,се надевам ќе ми помогнете за една песна.беше хит на антена пред неколку години и од тогаш ја барам но неможам да ја најдам...мислам дека вака почнуваше i weak in the morning oh she is so fany the teaste of my leaps like milk and hony i see crystal lights i want to stay forevar...незнам ова колку има логика ама во моментов мислам дека беше нешто така.фала ви на сите однапред