Има една песна можеби година време ја знам,ни никако неможам да ја најдам. Вака оди,oва нешто ко рефрен му доаѓа... Fallin slowly,eyes that know me,we can`t go back.. Take this sinking boat,and pull it of,we still got time.. Anyone..?
Како да јапејат турци или шо знам нешо слично рефренот е нешто вака: why cannot be just you and me forever and ever. ама пред ова има некој збор неможам да го разберам. некој знае?..
Знае ли некој/а која е песната која оди во позадина на рекламата, ја даваат обично на Фокс Лајф - еден маж се средува, се токми и седнува пред ТВ да гледа лото !? Бавна, романтична песна ми се чини дека беше.
одиме кон вечноста таму љубовта е причина верувај во надежта твоја моја и едниствена Наша е песнава ама е многу стара 3 девојки во група ја пејат
3Д се викаше групата, Спојлер пеeja 3 девојки. Радио-водителкава Дани, една црна девојка и тогашната девојка на дј Панчо , песната се вика ЕДИНСТВЕНА, ама не можам да ја најдам на YOUTUBE.. Ја има само по некои чудни сајтови со можност да ја симнеш како МР3. EDIT: ЕВЕ ЈА Спојлер http://radiomp3download.me/info/9e5c0e3903c39d515c671a0731f84324/3DEDINSTVENA.html
Сега како кратенка ја имаше на антена ... нешто имаше all he ever gets is round and round ... може тотално грешно слушнав ама нешто вака е и ептен интересен ритам има Кој ќе ми ја најде ќе му должам милка
Нее, оваа и јас ја пронајдов Ама фала за обидот едит ... ја најдов ја најдов на антена5 страната ... не ми се смејте како сум ја слушнала леле срамота ... еве која песна била http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ&ob=av3e е сега сама ќе си купам милка
Ајде феминки дали знаете една песна, бугарска е и нешто за Банана пее некоја бугарка смешен е текстот, вака некако идеше......банана кад га фана убаво ми стана Спојлер Морам да ја најдам да се посмеам уште еднаш
Jaс барам една странска песна има убав dance ритам. Текстот оди вака........... I`m really love to get naked with you ..така нешто беше. Песната се вика Naked ама никако не можам да ја најдам на youtube. Фала однапред.
девојки барам некоја песна да ми препорачата што во текстот содржи нешто како ти си далеку а јас тесакам и посакувам знам дека мн барам ама фала однапред