Да ли е оваа http://www.youtube.com/watch?v=zhpFwpu0mGw ? Знае ли некој како се вика песната што е итало хит на Антенна5?
Барам една песна што пред едно 10-15 го беше хит, значи инструменталка е песнава и е нешто како ирска музика и сите игравме на неа во дискотеки дури и чекори имаше. Многу се нервирам дека неможам да ја најдам!
Јас ја барам една француска песна ,малку ко ретро звучи ама нова е ,има некој џезерски шмек ,труби ... Ја слушнав некни на Антена 5 ама никако не можам да ја најдам ,а толку ми е убава и в ум ми влезе! Типкава има чуден ,нестандарден глас ,малку мава на Едит Пјаф ... Спотот го зачекав пред некој ден на ТВ ,таа демек свирка нешто на труба ,усна хармоника ,не можев убаво да видам што имаше в раце . Спомнува нешто како ma liberte , realite ... Ако знае некој за која песна зборувам ,нека ми пиши оти ќе збеснам ако не ја слушам барем 300 пати дневно
Јуппиииииииии! Таа е! Хухуху конечно ќе можам да си ја слушам Претенкју , Cecilia i Doberman Не знаете колку ме усреќивте!
Барам една песна, случајно ми се сврте во глава и ќе пукнам дур не ја најдам. Машко пее, балада е, единствено што се сеќавам од песната е некако така. Гласот ме потсеќа на Бојан Маровиќ, а може и да сум скроз утка, не знам Бескрајно ќе ви бидам благодарна
девојки случајно некоја да не ја знае песната што оди на рекламата кога ја даваат серијата Браќа и Сестри
Девојки до пред некое време барав песна што ја слушнав на радио, е сега најдов како се вика ама не можам да ја најдам никаде на интернет да ја слушам !! Песната е од Бојан Стојков и Соња Мембрено - Има ли надеж.. Епа драги мои има ли надеж да ја најде некој песнава ?!
Песнава е од реклама на Фокс Лајв... You keep me moving... и пее уште ама никако не дослушнав што пее понатака... Некој да не ја знае?