барам српска песна..не е турбо фолк,ја слушав многу како мала пеат двајца машки и во спотот се врзани за некои столици и две женски ги малтретираат као. не ми текнува ни збор од песната а многу сакам да ја најдааам
Јас ја барам песната која иде за време на рекламата за Липстиk Џангл...ја пее женско и иде нешто како I'm stronger than them.
Ве молам слушнете ја песната што почнува од 1:50 http://www.youtube.com/watch?v=5mJAJL3BNuc Знае ли некој како се вика? Ви благодарам однапред!
Описов веројатно ќе ви биде смешен но барам една песна испеана од еден црнец со долга коса со плетенчиња и широк нос... Песната беше популарна сигурно пред 7-8 години а може и нешто повеќе... Се вртеше нон стоп на радио станиците... Од текстот мислам дека нешто во рефренот одеше a baby baby baby to me baby to you...
Дали некој знае странска песна со ваква содржина- дечкото си оди и по некое време пак се среќаваат и имаат сеуште некаква романса ако има некоја ваква песна ве молам кажете
Eве оваа е изгледа, така пее baby baby (if you give it) to me baby (I'll give it) to you... A така изгледа и типов по личниот опис http://www.youtube.com/watch?v=D1d9B9PbXpA
Девојки барам една песна, англиска брза е многу и почнува со Come and и после не можам да запамтам шо зборови имаше, насредина имаше This iss.. на аеробик кај шо одам ја пуштија и ми остана в памет, цел youtube го превртив, најпрво мислев дека е од Моранди, ама ги превртев сите песни и дефинитивно не е од нив..
На FoxLife даваат една реклама за пудинг на Dr. Oetker, ми треба песната што е на рекламата, иде некако: "Rain, rain. When the rain is falling down.. I'll be there..". Anyone?
Не,не е ова...оваа песна е кога почнува филмот,а јас оваа што ја барам ја даваат за време на рекламата за Липстик Џангл....фала во секој случај
Мислам нова песна има Каролина, ја имам слушнато 2 пати на радио, и многу ми се допадна, не можам да ја најдам никако. Балада некоја, не ми текнува текстот. На мк е, не е на српски.
Барам една песна, од поновите е и мислам дека ја имам слушано на антена5, жанр-хаус. Оди нешто вака Now i'm running away from you...i'm running away from you ...i'm running...... ?