Ја слушам на радио цело време... а не знам ни од кој е ни како се вика, македонска е тексот е нешо вака : Ајде дај престани па до кога јас и ти ќе се караме за лаги не вреди, ајде дај престани со тие глупости да те сакам јас дозволи ми се утепав од барање не можам да ја најдам
Мислам дека ја пее една од првите 10мина на Првата потрага по ѕвезда кога победи Елена Ристеска. Воопшто неми текнува како се викаше, ама кога ќе најдам, ќе ти пуштам линк ако има на youtube, но тешко.
Песната ја пее Маја Заковска, не знам точно како е насловот, ама ја пееше на М2 Потрага по ѕвезда во 2002. Не успеав да ја најдам на интернет
Сега пред малку слушнав една песна на една програма на ТВ, ја имам слушнато пред тоа ама не знам како се вика и не го знам текстот... Имаше нешто: extasy.. Само тоа го разбрав за жал Ако некој ја знае.. Фала однапред
Маја Заковска - Дозволи ми да те сакам единствено од тука мислам можеш да ја преземеш али работава е плати па клати http://www.macedonia.co.uk/client/WebForm1.aspx?pid=-1&info=1425 или пак додај си ја на фејс па побарај и ја песната...ова ако успееш да ја најдеш
Извините за офтопик. Зошто кога видете дека некој коментирал за некоја песна и вие коментирате веднаш потоа за истото, нема смисла да се полни темата со 2 исти одговори.
тачно и еве едно изненадување за тебе http://www.berovo.info/nokenzivot/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=175 во search ке пишеш маја заковска и ке ти ја даде песната за download
Нешо као: ...beautiful thing such as beautifull girl... и следна: ..i feel love with afraid somebody tell me how she would be.. anyone??
На антена 5 слушав една песна нешто идеше Неќеш да сум сама, неќеш да сум сама.....ја барав ама неможев да ја најдам.
"Нејќеш да сум сама" е новата песна на Тамара Тодевска, која ја најавува нејзината соработка со "БМА продукција" и "Симписити", продукцијата на Тони Зен. Автор на песната е Бертан Аслани, а Тамара вели дека соработката со Бертан, кој е продуцент на албумот на Тони Зен ќе и донесе освежување во звукот. ја нема уште по нет али ке биде за брзо време
Се напињам од 1 мај со песната и никако да ја најдам..Нешо мислам беше: it's part of us,it's part of you на антена 5 ја пуштаат мислам дека