1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам песна

Дискусија во 'Музика' започната од LaRagazza, 27 декември 2009.

1. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Песнава на VH1 ја имам гледано 2-3 пати и прекрасен спот има со сурфање, сноубордање, има прекрасни пејсажи и повеќе има музика отколку текст. Никако не можам да научам како се вика. Пред некој ден на крај ја фатив и мислам the answer се вика ама не ми ја вади на youtube. :(

2. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Не бе мило, нејќе па нејќе =( У задње време почнав и локалниве радија да ги слушам но никако пак да ја начекам...Девојката имаше идентичен глас како Данијела Мартинович (или Јелена Розга) но стилот на песната воопшто не беше својствен за нивни песни...:worried: Посебно не на Мартина а на розга повеќето песни и ги преслушат, некои наликуваат но пак не е таа песна... што значи дека веројатно не е од нив но од девојка со идентична боја на гласот како данијела (многу нежен) а песната е брза со како арапски/турски мотиви :?: :?:
    Сепак фала ти најмногу за трудот... :* :* :*
    Било кој да чуе слично нешто (во такси/ бус/ кафич) нека запомни бар дел од текстот =) тоа ќе ми ги олесни околностите =)

3. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    [/quote]

Не бе мило, нејќе па нејќе =( У задње време почнав и локалниве радија да ги слушам но никако пак да ја начекам...Девојката имаше идентичен глас како Данијела Мартинович (или Јелена Розга) но стилот на песната воопшто не беше својствен за нивни песни...:worried: Посебно не на Мартина а на розга повеќето песни и ги преслушат, некои наликуваат но пак не е таа песна... што значи дека веројатно не е од нив но од девојка со идентична боја на гласот како данијела (многу нежен) а песната е брза со како арапски/турски мотиви :?: :?:
    Сепак фала ти најмногу за трудот... :* :* :*
    Било кој да чуе слично нешто (во такси/ бус/ кафич) нека запомни бар дел од текстот =) тоа ќе ми ги олесни околностите =)[/quote]

Абе ќе ја најдеме , сеа и мене ме интересира која е :lol:

4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    wolf4e, Ај провери од Еминем - No love

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Оваа да не е :?:
    http://www.youtube.com/watch?v=0YXuq25BMVI

6. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932
  7. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Emmie

Emmie Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    6
    Дечки, барам една песна што ја пуштаат секогаш на антена 5 али го даваат само рефренот. Мислам дека ненако беше walking to the stars ! Ако знаете ве молам кажеште ми и ако може дајте ми линк од you tube од таа песна. Ви благодарам однапред. :)

9. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932

Да да и ептен ми се бендиса песнава..... Фала :* ;)

На zenska му/ѝ се допаѓа ова.
  10. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218

http://www.youtube.com/watch?v=7Fq90-rOjFk

се надевам мислиме на истата :)

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pocetna

pocetna Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    138
    на пример оваа?????
    http://www.youtube.com/watch?v=iXTHv3ovDFQ

12. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Не е таа =( Емина е Алт со Севе звучи слично, плус босанка е, а песнава беше хрвтаска скоро да сум сигурна.
    Оваа што јас ја чув беше сопран ама многу нежно гласче, на моменти `подзарипното`, идентичен како на Данијела Мартинович, у помлади години. Римите на текстот многу ми се бендисаа, беше некако чудно тактизирана, неправилна метрика а одлично звучеше... И имаше тој ориентален мотив што го зборам, како водечка мелодија беше во песната. Неколку тона многу заразни. И ќе пукнам више нигде неможам да ја најдам...
    Ајт по новиве песни на Магазин да пребарам...по милионити пак ама да не излегло нешто ново...=)

13. Emmie

Emmie Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    6

Ти благодарам. Леле ја пукнав од баранје. Благодарам многу. :D

14. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Луѓеее помошш барам една песна веќе еден месец и не можам да ја најдам...значи песната е техно и нема многу текст, всушност мислам дека нема ич текст...многу често ја пуштаат по клубови и кафичи.. и ако не се лажам прилично нова песна е, ама не сум сигурна.... :| :$

15. Smizzy

Smizzy Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    4.150

http://www.youtube.com/watch?v=C7k4HpqYbZE

16. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Не :( Оваа е најблиску до таа што ја барам, бидејќи тој е гласот, има ориентални мотиви, брза е...
    ..ја најдов кога ги пребарував песните на Розга и Мартинович ама сепак не е таа што ја барам...
    А бидејќи во Такси ја слушнав би требало да е актуелна по локалниве радија...Можеби не е ни Хрватска, не е од нив, можеби е промо...штознам :| Се надевам еден ден ќе ја најдам...
    Како и да е фала ви на сите што се обидовте да ми помогнете :* :* :*

17. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    а јас барам исто така една песничка....певлива, интересна нежна....и се сеќавам дека почесто низ песната потпевнува Breath....Breath....
    знае ли некој ??? :?:

18. natalina

natalina Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Барам една песна веќе со месеци ја имам слушано многу пати странска е на антенна ја пуштаат од време на време иде нешто како nothing for you nothing for me ahaa и рефренот почнува како Еееее ооооо понатаму не знам како иде инаку еднаш кога идеше на радио за малце ке го прочитав која група ја пее нели во колите на радијата некогаш ги пичува имињата на песните и изведувачите ама не успеав да прочитам нешто групата како да се викаше servantes ама не сум сигурна ај ве молам помогнете хахахха

19. natalina

natalina Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    А постара е или нова? Да не е Breathe од Schiller i September?

20. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218

нема проблем ;) многу интересна песничка... бар мене ми буди некое посебно чувство... уживај :)