Песнава на VH1 ја имам гледано 2-3 пати и прекрасен спот има со сурфање, сноубордање, има прекрасни пејсажи и повеќе има музика отколку текст. Никако не можам да научам како се вика. Пред некој ден на крај ја фатив и мислам the answer се вика ама не ми ја вади на youtube.
Не бе мило, нејќе па нејќе =( У задње време почнав и локалниве радија да ги слушам но никако пак да ја начекам...Девојката имаше идентичен глас како Данијела Мартинович (или Јелена Розга) но стилот на песната воопшто не беше својствен за нивни песни... Посебно не на Мартина а на розга повеќето песни и ги преслушат, некои наликуваат но пак не е таа песна... што значи дека веројатно не е од нив но од девојка со идентична боја на гласот како данијела (многу нежен) а песната е брза со како арапски/турски мотиви Сепак фала ти најмногу за трудот... Било кој да чуе слично нешто (во такси/ бус/ кафич) нека запомни бар дел од текстот =) тоа ќе ми ги олесни околностите =)
[/quote] Не бе мило, нејќе па нејќе =( У задње време почнав и локалниве радија да ги слушам но никако пак да ја начекам...Девојката имаше идентичен глас како Данијела Мартинович (или Јелена Розга) но стилот на песната воопшто не беше својствен за нивни песни... Посебно не на Мартина а на розга повеќето песни и ги преслушат, некои наликуваат но пак не е таа песна... што значи дека веројатно не е од нив но од девојка со идентична боја на гласот како данијела (многу нежен) а песната е брза со како арапски/турски мотиви Сепак фала ти најмногу за трудот... Било кој да чуе слично нешто (во такси/ бус/ кафич) нека запомни бар дел од текстот =) тоа ќе ми ги олесни околностите =)[/quote] Абе ќе ја најдеме , сеа и мене ме интересира која е
сега ја гледаше епизодава? хахахаха И мене ми се свиѓа песнава,преубава е.. http://www.youtube.com/watch?v=_1uunRdQ61M
Дечки, барам една песна што ја пуштаат секогаш на антена 5 али го даваат само рефренот. Мислам дека ненако беше walking to the stars ! Ако знаете ве молам кажеште ми и ако може дајте ми линк од you tube од таа песна. Ви благодарам однапред.
Не е таа =( Емина е Алт со Севе звучи слично, плус босанка е, а песнава беше хрвтаска скоро да сум сигурна. Оваа што јас ја чув беше сопран ама многу нежно гласче, на моменти `подзарипното`, идентичен како на Данијела Мартинович, у помлади години. Римите на текстот многу ми се бендисаа, беше некако чудно тактизирана, неправилна метрика а одлично звучеше... И имаше тој ориентален мотив што го зборам, како водечка мелодија беше во песната. Неколку тона многу заразни. И ќе пукнам више нигде неможам да ја најдам... Ајт по новиве песни на Магазин да пребарам...по милионити пак ама да не излегло нешто ново...=)
Луѓеее помошш барам една песна веќе еден месец и не можам да ја најдам...значи песната е техно и нема многу текст, всушност мислам дека нема ич текст...многу често ја пуштаат по клубови и кафичи.. и ако не се лажам прилично нова песна е, ама не сум сигурна....
Не Оваа е најблиску до таа што ја барам, бидејќи тој е гласот, има ориентални мотиви, брза е... ..ја најдов кога ги пребарував песните на Розга и Мартинович ама сепак не е таа што ја барам... А бидејќи во Такси ја слушнав би требало да е актуелна по локалниве радија...Можеби не е ни Хрватска, не е од нив, можеби е промо...штознам Се надевам еден ден ќе ја најдам... Како и да е фала ви на сите што се обидовте да ми помогнете
а јас барам исто така една песничка....певлива, интересна нежна....и се сеќавам дека почесто низ песната потпевнува Breath....Breath.... знае ли некој ???
Барам една песна веќе со месеци ја имам слушано многу пати странска е на антенна ја пуштаат од време на време иде нешто како nothing for you nothing for me ahaa и рефренот почнува како Еееее ооооо понатаму не знам како иде инаку еднаш кога идеше на радио за малце ке го прочитав која група ја пее нели во колите на радијата некогаш ги пичува имињата на песните и изведувачите ама не успеав да прочитам нешто групата како да се викаше servantes ама не сум сигурна ај ве молам помогнете хахахха