Девојки како да ја најдам онаа новогодишната песна..елко елко порасни ушпте 2-3 педи за да може Дедо Мраз дарови да реди...ми треба ..ве молам помош
Неможам да ја најдам таа што викаш, а знам за која викаш. х) За оваа... Среде соба високо елката ни стои и ја красат играчки во илјада бои реф. Елко, елко порасни уште две-три педи за да може Дедо Мраз дарови да рееееедииии Тука е играчката вчера што ја сонив многу, многу бомбони мноогу лампиони Ама еве, оваа е слична.. х) Елката моја, високо стои, среде соба, среде цел свет.. http://www.youtube.com/watch?v=lGfHuXcywZQ П.С. Еве ја, во преработка. х) http://www.youtube.com/watch?v=kU5CFvU2cBg
Барам една песна на Антена 5 секогаш ја даваа меѓу првите... Нешто како "We don't need any money we love each other and the love is expensive" Coconut... Нешто така секогаш кога ја даваа играв на неа ама не знам како се вика
Песната е постара, машко ја пее, и рефренот почнува со Еоооох еоооох, еоооох еооооох, и на крај од рефретнот вика I'll (или I've) been waithing for you.
Девојки вчера слушнав ена преубава песна на антена 5,но еве денес неможам никако да ја најдам. песната ја пее девојка и на почеток пее без музика,песната е тивка и пее нешто како lost and found,save and sound i am still alone...па на крај завршуваше со some day i will found love. Фала ви
Како се вика една италијанска песна што ја пее женско, нешто иде el amore que.....-и тука не можам да разберам-.....non ti perde. Сеа пред две минути ја имаше.
Не е оваа, сепак фала што се потруди да ја побараш Инаку таа што ја барам има така интересен ритам како со труби и тапани во позадина, баш има некако интересен и впечатлив ритам. Песната која што ја барам ја слушнав сега во вторникот во емисијата за животни со Мелита, во тој прилогот што беше за изложбата на птиците, ако ја гледал некој емисијата можеби ќе му текне на песничето што идеше во позадина
Песната ја пее женско. На крајот на рефренот спомнува This is the end of us. Барав ама не ја најдов никако
девојки..барам една песна..на сител на реклама ја даваат..неможам да ја најдам нешто пее play with me..и понатаму не разбирам.. :/