Не можам да ја најдам песнава на youtube Нова година, Нова година, уште една е пред нас, Нова година ко самовила ќе ни дојде секој час. Ја барам низ детскиве, ама никако да ја погодам. Дали знаете кој ја пее?
Aх таа песна ми буди многу убави спомени. Претставата со Џокси. За жал ни ја не можам да ја пронајдам на youtube. Еве јавен апел, кој може да ја најде, нека помогне.
Јас барам песна од Тамара Тодевска мислам дека е , ако не се лажам , сега ја слушнав на радио, ама никаде ја нема на нет, ни на youtube ни пак текстот. Мислам дека се вика "сон" а можно е и да грешам Оди некако вака Чекорев јас, по својот пат, бла бла и рефренот Сонливо ме следи твојот лик а во мракот слушам гласови, гласови што не се мои сон, пробувам да се разбудам, кај се наоѓам дали има крај, што е вистина ... Ако ја има некој песнава, или линкче да ми даде ќе ви бидам мн благодарна
Леле се утепав од барање на јутуб неможам да ја погодам -.- Песнава е српска со брз ритам,нешо накај раперска ма ни ја нз кој тип, машко пее а незнам можда се и група.. ја начекувам на радио стално у периодов.. нешо као : Гласнооо (или баш тоо[не се разбира многу као е точното]) ја не разумијем тоо некооооооооој???
девојки,ако не се лажам мислам дека некаде наназад на темава читав дека ја барате на мартина песната-мислев те поизнавам... еве ви ја. па ако сте ја барале уживајте,а ако не извинете што сметав )) http://www.youtube.com/watch?v=DO9HGIU4MKw
Дали некој знае како се вика песната што е хит на неделата на Радио2? (,,Do you wanna see what i see...") Нешто така одеше текстот... Никако да ја пронајдам.
Барам една песна која често ја даваат на Vh1, го гледав спотот од почеток до крај но не го пишуваше ни изведувачот ни името на песната. Во спотот се работи за еден маж со црно куче со бели шари. Се наоѓаат на натпревар за кучиња, на почетокот се прикажуваат сите учесници - кучиња на натпреварот. Кучето не го слуша мажот, не поминува преку препреките како што треба и сите го сожалуваат. Но потоа, иако кучето ќе ја повреди ногата, ќе скока преку едно како стапче што го држи мажот. Незнам ниту еден стих од песнава, цело време се фокусирав на видеото, многу ми беше интересно.
дечки да ве прашам дали знаете онака попознати Индиски песни ама не од оние од филмовите, има една песна постара е онака со брз ритам, ја слусам често ама никако да ја најдам, нешто во стил на Panjabi mc ама пребарав се од нив не ја најдов. Ако некој знае нешто слично нека стаи линкче
ај некој ако можи да ми помогни барам песна од " 30 seconds to mars " на VH1 на реклама постојана ја има, спотот е како некој концерт , настап нешто .. ја барам долго време номожам да ја најдам
Да не е случајно оваа, што ја имаше и во реклама на Пежо: http://www.youtube.com/watch?v=qp5HGsgY ... re=related