Абе некој да не знае како се вика песната од рекламата за ЛАДНА(вода) на сител??? Ја барам уште од летото и никако неможам да ја најдам ке ве молам пишете? одеше нешто rivers, spring time......
[СДК] Сакам да кажам... Не знам каде е темата за прашања, така да мојата молба ќе биде тука... општо познат клип, но која е музиката на 2:45? благодараааам http://www.youtube.com/watch?v=oVLNK3QpacQ
Се извинувам што е на латиница ама така набрзина од радио ја слушав па ја напишав, некој да не знае како се вика?
Луѓе, глупо ќе ми е барањето ама сепак ако некој може да ми помогне би било супер Има една песна, класика е жена ја пее многу е нежна и убава мислам дека нешто Луна се спомнуваше во неа, ама не е Хијо делла луна, друга е. Се утепав барајќи ја, Сара Брајтман ја отепав слушајќи мислев дека може ја препеала, ама не ја најдов. Знам дека не дадов речиси никакви индикации, ама ако некој има идеја која би можела да биде... повелеле
Не знам.. можно е, стави линк да слушнам. Одамна ја барам песнава ....ихх се нервирам дури еве и во моментов ја барам :С
Прееска слушнав една песна.. Остам сам сам, остао сам сам... да ми никад више вратити се нече никад вишее... Не баш вака, ама вака е некако, неможам никако да ја најдам.