Како се вика песната што оди вака: Бакни бакни ме нежно ќе сум твој, гушкај ме милувај ме ти, не сакам ноќва за нас да има крај Неможам да ја најдам на you tube
Не верувам дека некој ке му текне која е, ама веќе со денови ја барам така да... Ја имаше на MTV Push некаде летово или есенва. Текстот ми е во магла ама спотот беше со еден тип кој ми личеше на Jackson Rathbone. Дали во името или песната се спомнуваше нешто со tree или monkeys, не сум сигурна. А во спотот луѓето носеа глави на животни. И влегува бендов во некоја галерија и си тече песната. Фрлаа и некои бои и светки, ако не се лажам. Песната не, ама спотов ми остана во ум. Ако некоја и текне нека пише оти јас умрев барајки ја.
Домино, повели. Го најдов бендов на MTV Push страната, па затоа мислам дека се тие што ги бараш. http://www.youtube.com/watch?v=gM7Hlg75Mlo
ајде девојки јас ја барам песната Radio ја пеат три девојки мислам дека беа не знам како се вика нивната група ви благодарам однапред
Јас барам една песна долго време и никако да ја најдам! Го знам само спотот каков и беше. Значи девојка игра,танцува и се сретнува со дечко на лифт скали ист како неа - игра,танцува,скока Потоа ќе играаат заедно цело време,ќе се забавуваат па ќе се земат. Пред олтар играат како луди Кога ќе се породи девојката,бебето ќе игра и на крај завршува спотот како сите околу маса играат,девојчето пораснато. ( така нешто беше ) Многу добра песна. Кој ја знае го частам 50 лајкови (шала).
Ima edna shpanska pesna, odi nekako amore mio no tiene reicondar i posle toa se povtoruva ( vaka go pishuvam deka ne znam na shpanski kako e ) taka nakaj ljubovna odi pesnata.. Znae nekoj? Se izvinuvam za latinicata,nemea makedonska podrshka kompjuterov. Fala.
Женски баш сега барам една балада, никако да ја најдам.. знам идеше некако ..јер немам камен у грудима.. итн.. Ме мава пред пмс емотивно па би ми било мило ако некој се сеќава на некоја ваква песна...
i jas ja barav mnooooooooooooooooogu vreme ama ja najdov http://www.youtube.com/watch?v=09seF-71 ... re=related
Девојки барам една песна многу долго... нешто како..Living without you.. in this world така некако е текстот, не е од The Rasmus , машко е пејачот и е така постара..
Барам една песна неодамна ја чув и постојано ја потпевнувам, не знам каде ја чув но нешто вака беше Onе daaay ta na na nam One daaayy .....само тоа ми текнува. Забавна е песната, не е некоја тажна.
Женски пак јас Барам една песна , вака некако одеше рефренот : I wanna touch you, i wanna feel you i wanna make you mine... пред н.г ја слушав нон стоп низ кафичите кај нас. Ја барав низ ју тјуб ама не ја наоѓам. Помош