синоќа на 5фм ја слушнав машко ја пее многу беше убава онака мелодична беше наша беше песната забавна ама не се сеќавам на текстот
Барам македонска песна, ја пееше девојка со сличен глас на Каролина мислам. Или можеби Каролина беше, незнам. Вака одеше текстот: Некогаш пак ќе плачеме двајцата. Те сакав јас отсекогаш. Да можев да те погледнам ..
Не можам да ја најдам, а нон стоп се врти на радио и оди вака некако.... Dobro bi bilo da ne sanjam te, zakljucacu srce i odem kod nje...bilo bi dobro...ali ne moze... Итн итн ...
Дечки барам една песна нова е нон стоп ја пуштаат на антена.. Гласот и е сличен како рајана ама не е од неа.. балада е мн е убавааа
Poddrskava sto ne saka da se smeni - ne saka, tuku jas da si prasam za pesna. Francuska e, verojatno novo hitce zasto i na radio ja imam slusnato i sega na Nasa tv so spot ja dadoa. Brzo pesnice, interesno, zenska pee nesto: tu vo/du vo kliseeee! (ic ne znam ova francuskive zborovi kako se pisuvaat pustite) Na spotot se setka po nekoj ulicki, oblecena vo violetovo paltence i so nesto rozovo vo kosata. Kolku detalno vi opisav, samo ako ne mi ja najdite!
^ Fala . A samo so pisav, otidov nanazad 2-3 strani vo temava i si ja najdov. Breej a jas smotana se istupiv..
И јас барам песна.Секој викенд ја слушам по кафиќи ама никако да ја најдам.. Песната е house можда или слично и се пофторува отприлика се едно исто.. Зборовите не ги знам точно ама има јак ритам и иде нешто вака I'm in Americo (овоа врска ни логика нема ,знам ама јас така си ја пеам пошто не можам да го доловам текстот ) и после иде it's a physical one...... thing Врска немам, а мнгоу сакам да ја најдам песната....
А да не знае некој една песна на антена ја слушам веќе подолго време незнам точно дали вака идеше i'll be there for you..na na na така весела..
слушнав една песна ...знам како се вика ама незнам кој ја пее бтв женско пее вака е рефренот isnt it obviously mister oblivious love can be so easy...just turn around ....така разбрав ...знае некој од кој е?