значи песнава никако не ми излегува од глава, нешто dance,tehno песничка е има сличности то Falling - Spit барем инструменталката е нешто слична а има малку пеење и тоа женски глас..... па некој ако знае некоја слична...
абе женски,порано ја знаев песната,ама сега да ме утепаш,појма немам.Како се вика песната со која Сашко Коцев ја запроси својата девојка?help
втор обид,напишав коментар и по грешка си го избришав пред 15 мин.на радио Антена слушнав една песна ама на крај ја фатив,прв пат ја слушам незнам ни кој ја пее и ни како се вика,женска пееше,е сега рефренот беше нешто како (you want mi revelation)или(you are mi revelation) пробувам на youtube со овие зборови да најдам нешто ама ми излегува некоја сосем друга песна.а и музиката беше пре убава мислам нешто како во рок стил беше.ај ве молам ако знаете за која песна станува збор кажете ми,сега ми се врти низ глава и се нервирам сто не можам да ја најдам
Јас па една песна неколку денови се мучам и никако да ја најдам, што се не пробав на нет.. Ја даваат на радио понекогаш, и вака иде отприлика I'm falling for your love... im falling, falling x2 и после доага диско такво дупси дупси, тим тим там там... тимтим там там.... тим тим там там... ако ме сфативте нешто ај ве молам некој нека ја пронајде
не срце не е оваа,но сепак ти благодарам,ја најдов јас песната се викала no lights,no lights,na florence+the machine,e,баш ке ставам линк мн добра песна http://www.youtube.com/watch?v=HGH-4jQZRcc&ob=av2e
Феминки. Барам една песничка од далечните 80 год и никако да ја најдам зошто незнам кој е изведувачо. Песната се вика Venus (шизгаре),оргиналот е од Shocking Blue од 70 год,па Bananarama во 80,али оваа никако да најдам кој ја изведува.Дали е група или ????,само знам дека ја пее машко во диско ритам. Ако некој ја знаее нека ми ја каже.Поздрав до сите.
Таа е лена фала ти најмногу!!! Незнам како не успеав да ја најдам. Ја па цело време пишував falling for your love.. да пишев само fallin ке ми излезеше мегу првите ама ете.. фала ти уште еднаш
Ај тука ќе прашам, имаше една музика, нешто со виолина, мислам од Ирска или Шведска беше ја имало некогаш на Евровизија, како класична, да не ја знајт некој? :geek: Ја слушнав пред некој ден на радио и сега ми се мота во глава, таа па таа, ме удави вака да ја запеам нема да можете да ме чуете па вака да си кажам отприлика на шо мислам Ја барам по јутјубево, не можам да ја најдам, а нити знам како се вика Ај де порфавор ако знајт некој, нека кажи
^ Во оваа песна има виолина, ама не знам дали оваа ја бараш http://www.youtube.com/watch?v=jtj3k_thBE4&ob=av2e
Не, не е таа, има виолина, но нема пеење, туку музика е само, таа што ја барам.Оф мори мајко, да ме утепат човек нема да ми текнит од кога ја мислам