Таа е их конечно да знам како се викат само џенцкава шо пее кочит, ама добра е оти знам дека е без пеење. Ептен фала ти их се израдував
барам една песна запамтив само некој зборој вака беше: Chase the colors of the sky, What about love, just hold on. Толку беше ништо друго не запамтив, ја отепав барање.
"To show you how I feel.." вака има еден стих од песнава, другио дел неможам да го запамтам.Ја пуштаа по кафичи во миксови некој ..има арапски акцент некој, индиски од кај знам.. женски вокал..ако знае некој кажувајтее
Барам една песна,така има брз ритам и иде нешто како: I'm not wearing makeup,boom boom,boom boom Ако му текнува на некој нека постира,на гугл не можам да ја најдам.
Дали некој знае која песна е хит на неделата на Радио 2? Запамтив само нешто ,,Baby when i call your name..."
Да не е оваа? Само што текстот е `I wanna know your name...` http://www.youtube.com/watch?v=r3MK5NVnevE
Македонска е, ја пее машко, и мислам дека е стара.. Вака нешто идеше: Ако можеш, врати ми ја боже, или мене врати ме во тоа време. Само таа може да ми каже. дали горе има нешто или лажеш. Ве молам!
И јас ја барам песната и моментално ја слушам во еден микс. Хаус стил машко ,,пее,, и едино се пофторува Everyday i got these feelings for you... Неможам да ја најдам по ју тјуб , а пробав и на гугл.Ако некој знае како се вика песната слободно нека каже...