Ја слушнав на радио, беше доста стар, машки глас со африкански акцент. Цело време се повторуваше АФРИКА, и мислам на дај побрзај (емисијата) беше.... Доста брза песна
Стрелец, еве линкче од Википедија со преработки на песнава. Побарај ги на YouTube насловиве на песниве, па се надевам ќе ја најдеш таа што ја бараш. http://en.wikipedia.org/wiki/Venus_%28S ... r_versions
Барам една многу фина српска песна, случајно ја фатив денеска на тв, и не запамтив ни збор, кој идиот. Девојката има црна коса, во спотот има туш и црвен кармин, со гитара пее и свири, значи акустична е песната, многу убава, остатокот од спотот е во спална соба со друг пар. Не ја знам ни пејачката.
Вака.. една песна значи хит е ја даваат на антена нон стоп.. ама никако да ја најдам .. нешто текстот беше вака мислам.. i wanna believe in dreams give me a reason мислам дека имаше и нешто now i can see what you knew before.. hold you нешто тоа успеав да слушнам, женско пее, тоа i wanna belive го кажува споро нежно.. и после we are нешто па hold away леле мн е убава ако некој може да ја најде или ја знае нека ми каже..
еве ме мене од никаде барам една песна ама нишо не знам за неа...брза е,измешана, некако како индиски ми звучи.... ениуан
^ Marija994, многу ти благодарам, жива се изедов цел ден за песната. Многу сум среќна, песната е преубава. Благодарам.
Барам песна која ја пее женски глас и е слична како Safura - Drip Drop Имаше нешто како I can't tell you why! Ја знае некој?
Македонска песна, веројатно некоја нова пејачка со своето првенче или не доволно експонирана кој ќе ја знае... Текстот идеше нешто како: И дали знаеш како ми е што сум без тебе... И кога плачам дали некој ќе ме разбере... Ехеее си се распеав јас
Барам македонска песна ми се чини дека е од Роберт Билбилов, но не сум сигурна : за жал толку запамтив.. ?
Барам една трака, техно стил беше, ја даваа на антена 5 и сити пред 2, 3 години. Пееше женско и едниствено што памтам е дека текстот одеше вака нешто i wanna feel your touch on my body, i wanna, my boy.... Хелп??