Број S и 35ка чевли. Чевлите се два пати носени, другото по еднаш. Фустанот од претходниот пост сеуште е достапен.
Ајде и тука. Потребни се донации на бела техника (во Скопје). Кој има нешто, нека пише, ќе исконтактирам со човекот кој има потреба од тоа па ќе се договориме.
Девојки, дали има некоја од Охрид што подарува облека? Ми побара една жена, ама јас веќе ја подарив мојата облека на други луѓе. Не ми е згодно да ја одбијам и не би сакала јавно да ја објавам тука, затоа ако има некоја од вас што може да излезе во пресрет нека ми пише.
Подарувам скроз ново фустанче за полуматурантка или за некое девојче што не може да си приушти облека за некоја свечена прилика. Фустанчето е големина некаде S, мене ми е кратко (висока сум 172цм), а не ми е баш мало (инаку сум М во облека) ама сепак неможам да го носам...Скроз е ново, купено од Хрватска, со етикета и цена на него и сакам да го подарам на некого кој не може да си дозволи да си купи нешто вакво (пишав за полуматурантка бидејќи мислам дека на матурантка би и било мало)...Ако некој е заинтересиран да му го подарам или некој кој би му го подарил на некој кој му треба, слободно нека ми пиши ЛП....ќе го пратам по карго било каде на мој трошок.
Доколку некој има потреба или ги сака производиве, нека ми пише во порака. Станува збор за производи кои ги добив скоро како подарок, но јас сум специфична за козметика и тоа е мој пример за погрешен подарок. Производите не се користени воопшто освен парфемот што е Алфа од Авон и млекото за вадење шминка. Три пати го носев парфемот и мирисот не ми се допаѓа, премногу е сладок за мој вкус, а млекото го пробав само еднаш на тупфер за проба и беше океј но јас ретко се шминкам па не гледам никаква поента да го задржам. Не го знам составот на производите, немам искуство досега со производи на овие фирми освен сапунот на Dove и Авон, и рокот на сите производи е над пола година до три години. Јас ќе ги покријам трошоците за карго до било кој град во Македонија. Сликите ќе ги ставам во спојлер: Спојлер
baram na podarok obleka za 2 godini masko dete i s velicina obleka za mene ne sum vo moznost da kupam a mi e potrebna dokolku ima nekoj da mi podari ke mu bidam mnogu blagodarnaaa
devojki dali ima nekoj garderoba na podarok broj S i obuvki 36-37 itno e potrebno so dolg rakav esensko zimsko ..vi blagodaram odnapred
Подарувам душек од спална со димензии 160х200. Користен е 10 години. Си купивме нов, овој веќе не ни треба. Ако на некој му треба ве молам пишете до сабота, бидејќи тогаш ќе морам да го отстранам од дома.
Подарувам папагалчиња,машко,женско,стари се 8 месеци,ги подарувам комплет со кафез.Ради тоа што нема кој да ги чува,и обрнува внимание.
Сеуште се на подарок,само да напоменам дека папаглчињата се супер,немаат болест некоја или таква ствар,да не помисли некој ради тоа ги давам,далеку од тоа.Едноставно нема кој да им обрне внимание,се надевам дека некој ке се најде.
ако не успееш да најдеш некој што ќе ги земе однеси ги во пет шоп,јас работев во таква продавница и многу често странци дојдени на 3-4 месеци земаа некакви миленици но потоа ги оставаа без да бараат пари или ги оставаа на одреден период и кажуваа дека после толку и толку време ќе си ги земат назад.
Штета што не е многу активна темава , а е многу потребна ... Ако некоја има потреба од алишта за мали дечиња или бебиња нека ме контактира во лична порака(нема потреба од јавно бламирање)