Некоја девојка што има ослабено и не планира да се дебелее може да ме има во предвид да пушти гардероба накај мене Во XXL влегувам
Ајде да замениме нешто. Јас имам нова гардероба Имам нова гардероба. Вложив се' што имав заштедено а не можам да ја продадам. Сака некој замена или да купи нешто? Браво! Јас имам гардероба нова ајде да размениме.... Ајде да се размениме Ајде да размениме. Ќе ти дадам нова облека од бутик
@Norah Jones мислењата што си го цитирала се стари. Доколку сакаш да цитираш повеќе мислења, стискај на ЦИТАТ, па најдолу каде што се пишува ново мислење стисни ВНЕСИ ЦИТАТИ. Читајте правила на форумот pleasee
Здраво на сите! Имам гардероба нова од бутик, која остана и не се продаде. Е сега, парите ми се заробени (а не се ич малку), а стварно ми требаат. Дали може некој да ми помогне да продадам нешто? Еве слики подолу ако некој сака реални слики не е проблем ќе направам. Слободно пишете ми во порака доколку ве интересира нешто друго. Благодарност однапред...
овие сетовите што се во црна, бела, розе и сива боја се одлични за полнички. Јас ги имам на сите бои го врзувам напред и сум цела покриена а убаво стојат.
Ако некоја има хранилка за бебе а не и треба нека ме контакира,да израдуваме еден бебуш за Нова Година