Подарувам женска облека големина С/М ноќници сукњички шорцеви блузички.. многу се. Еден пакет. Кому му треба нека ми пише. Барам облека пролетна за дете 9-10 год и дете од година ипол. Моите деца се мали за таа возраст и не можам да помогнам. Кој може нека ни пише.
mene ocajno mi treba mobilen ako nekoja slucajno ima, i saka da mi podari , ama so kamera mi treba za viber i maska obleka nekolku maski bluzi po kratki i dolgi rakavi za tatko mi L/XL a imam za podaruvanje stikli visoki, novi se ic ne gi oblekov 38, imam i 39 noseni po ednas i farmerki i maicki za XS/S gi imam noseno cat pat no nemaat ostetuvanje , mali mi se sega sprej za soncanje nov loreal lani go kupiv no ne go upotrebiv no moram da proveram da ne pominal rokot slucajno vencinja za kosa, kaisi, canti poveketo novi samo sedat za dzabe imam i dr raboti ne mi teknuva sega se ,ke se dopisam
sum zaboravila da pisam, podariv jas sto imav uste togas na 2 clenki mobilen si kupiv, ako slucajno i se naogaat maski bluzi pokratki i po dolgi (i letni i zimni) na nekoja neka pise
може да ми пишеш во ЛП? Да се договориме. Јас пред некој ден зедов од една женичка од мојот град ама поделив по едно дечиња од селото кај свекор ми оставив една живафа за моето ама има уште дечиња таму каде сакам да придадам.
Подарувам чизми Терекс 36 бр. полу високи, водоотпорни, црни. Прилично нови - носени само неколку пати од дете. Заинтересирани нека пишат порака.
Барам скафандер дводелен за дете од 8 години. Или барем само долниот дел. Ако некој има за продавање или за подарување.
мене ми треба зимски скафандер. По бутици верувам има ама на све места прашав немало за таа возраст а да шетам на почетокот веќе места баш и не ми се оди