Здраво. Пишувам во име на една сосетка која живее во близина. Самохрана мајка е. Поради коронова е останата без работа и без никакви приходи. Има ќерка околу 20 години. Финансиски и помогнав неколку пати. Потребна и е облека за ќерката. Величина Л о ХЛ. Јас носам многу помал број и неможам да и излезам во пресрет. Дали можеби некој може да донира таква облека секако доколку не му треба. Благодарам !
Дали има некој играчки кои не му требаат да подари? Има дечиња во селото кај свекор ми што сакам да им подарам. Ептен сиромашни,сум помагала и со облека и со храна ама би сакаа доколку некој има играчки да ми испрати да подарам
Машка зимска облека за 5/6 може и 7 години детенце, една пријателка подарува ако му треба на некого нека ми пише во порака.
Подарувам пегла за коса. Функционира ама треба неколку пати да се повтори косата за да го даде посакуваниот резултат. Не е погодна за коси кои тешко се пеглат.
Zdravo. Dali nekoja od vas ima za podaruvanje obleka za devojce 4,5,6 god ? Stom ja iznosime i jas kje ja dadam na nekoj...