Dali nekoj podaruva akvariumski ukrasi ill trevki kamenja so dupcinja za Mali ribi dokolku ne mu se potrebni mine ke mi zavrsat rab da si go kompletiram akvariumot
Подарувам перница за трудници и електрична пумпа за измолзување од алиекспрес. Доколу некоја идна мајка е заинтетесирана нека ми пише лп.
Zdravo luge barav nekoja tema ama ja najdov samo ovaa vaka podaruvam martinki so celik,na noga se mnogu lesni i ne se debeli so mreza se nesto ko na oker boja, gi podaruvam posto se doneseni od avganistan (vojnicki se unisex) ama im e pogresen brojot ednata e 37 drugata e 38 jaa nosam 38 i ednata pozadi me grebe nemozam da ja nosam nekoj sto nosi 37 dobri ke mu bidat nema premnogu razlika vo goleminite ke vidite i na slika skroz novi se ednas obleceni 20 minuti zal mi e da gi frlam zatoa sakam da gi dadam eve vi sliki
Zdravo luge barav nekoja temaza podaruvanje ama najdov edna sto neznam dali nekoj ja nadgleduva vaka podaruvam Martinki so celik VIBRAM,na noga se mnogu lesni i ne se debeli so mreza se nesto ko na oker boja, gi podaruvam posto se doneseni od avganistan (vojnicki se unisex) ama im e pogresen brojot ednata e 37 drugata e 38 jaa nosam 38 i ednata pozadi me grebe nemozam da ja nosam nekoj sto nosi 37 dobri ke mu bidat nema premnogu razlika vo goleminite ke vidite i na slika skroz novi se ednas obleceni 20 minuti zal mi e da gi frlam zatoa sakam da gi dadam eve vi sliki
Девојки подарувам кученца, мешанчиња се, ќе бидат среден раст, шарени.Кој е заинтересиран нека ми пише лп, ќе ви пратам слики. Шест се и јас не сум во можност да ги чувам сите.
Подарувам 4 пара труднички фармерки бр.36 и два пара хеланки С величина. Само за Битола, не сум во можност да пуштам по карго.
Здраво феминки Сакам да ве прашам дали некоја подарува бебешки алишта и све друго за бебиња? Прашувам за колешка којашто е бремена чека машко и е потребна помош Однапред благодарам
Мајки, дали некоја мајка има да ни подари скафандер за 4-5 години, девојче, додуша бојата не е битна. Ќе го вратиме откако ќе се вратиме од планина. Ако некоја мајка има и да ни изнајми, за симболична цена, ќе си платиме. Многу некако ни е скапо да купиме а само 5 дена да го носо и догодина да не може да го искористи
Имам доста облека од ќерка ми,па би сакала да ја подарам на некој што навистина му е потребна. Имам од 0-4/5 месеци и од 1-2години и плус нешто играчки.ако некоја мајка сака слободно нека ми пише.Има и зимско и летно.
Imam ogradica za krevetce malo pernice i kako za prolet jorgance, i edna kutija alista za novorodence.Vo zelenotegetna boja korpa za novorodenceto i torbica . Ako si zainteresirana pisi mi vo poraka.