Здраво на сите. Од неодамна имам симптоми на анксиозност/депресија поттикнати од посттрауматски стрес од местото во кое живеам. Ми треба промена на некој период. Би сакал совети за каде би можел да се обидам кај нас да поживеам некој период а да е комбинирано со работа и бесплатно сместување и оброк уште подобро. Обучен сум за нега на стари лица. Ми треба мирна и чиста средина и топол човечки амбиент. Поздрав.
Nz Dali vo ovaa Tema treba da pobaram pomos ili vo druga. Ne se snaogam na forumot nova sum Nakratko vaka, baram ako ima nekoi humani clenki malku finansiska pomos za postari luge so Edna minimalna penzija se Zenata so meseci trpese ogromni booking, pogresno ja lecea I stigna do bolnica..lezese 10 na Dena I ovaa sto zema I narednata penzija sto ke zeme vekje se potroseni , bez denar se, bukvalno. A ke treba da ide use ednas, use Edna intervention da napravat dash ozdravi zenata Ne mi e prijatno javno da pisuvam I objavuvam podatoci I zdravstvena sostojba. No ako nekoja moze I saka da pomogne vo poraka mozam da vi kazam sto I Kako. Mozam da idam da slikam I da vi pratam onie listovite od bolnica sto bila Ve molam ako nekoja saka da im pomogne so minimalna suma kolku Edno kafe pisete mi poraka , trebaat I za lekovi, infuzii, hrana , periods ne smee ni da jade se a pari nemaat Ako nekoja nesto moze blagodaram mnogu od nivno ime. Izvinete nemam kirilica na mobilniot