Да Роси, тебе бре те пиував мислев за баш вакво, над 9 просек, да е бесплатно Инаку секој што има информација, мислам што бил на ваков курс нека сподели колку е задоволен, што како...
Фала за инфо...знам дека е така..но изгледа не спомнав дека сака да работи како преведувач ..бидејќи не верува дека во Италија некој би учел макеонски , колку е можно не знам..како што кажав таа бара и др работа..ама ај реков да прашам..а инакуу не сум јас многу,многу информирана за тие работи..
феминки,сакав да ве прашам нешто ...јас пуштив цв во вработување.ком ме интересира дали вие што сте оставиле цв ве повикале на некое интервју ?и што добиваат тие од вас?јас цв го пуштив по електронски пат вчера/поздрав
Јас имав пуштено уште пред година и пол, можда и две и ме повикаа пред некој месец Девојката беше крајно љубезна, но ја одбив.
искрено мене досега ми се јавиле два пати, ама требаше да се оди до ск, а јас неможев за жал ама на огласи од najdirabota.com.mk ниту еднаш досега не ми се имаат јавено
росонерка ти благодарам се распрашав кај нас ќе одам во работнички универзитет исто така во Битола утре почнувам 8000 денари е
Ми се јавија во тек на работно време и не можев баш да зборам па само им се заблагодарив и ги одбив. Девојката дури и проба да ме разубеди: "А нели те интересира што имам да ти понудам?", но јас и реков НЕ. Не би сакала да знам за после само да ме копка кога и онака сигурно немаше да дадам отказ во фирмава каде што работам. ЕДИТ: Не ти одговорив конкретно на прашањето , не знам дали понудата беше според образованието или според професијата.
Значи не се јавуваат од Најдиработа.цом и тебе риба 79? Цццц, и јас се уморив веке пракам по сто меила таму. Нема ни одговор па камо ли да ме известат за интервју за работа. Ужассссс
Мешате баби и жаби. Вработување.ком е фирма која посредува вработување. Компаниите склучуваат договор со вработување.ком и бараат да им најде работник или да им селектира 5торица најдобри и тие да одлучат кој да го вработат. Вие имате можност да испратите ЦВ свое за контакт. Притоа ако видите оглас на истава страна вие праќате свое ЦВ на вработување.ком. Додека најди работа е страна на која фирмите огласуваат. Тие не се ни фирма, тие се интернет страница. Ако една фирма има потреба од работник, тие огласуваат и ако ти пратиш ЦВ на огласот го праќаш директно од фирмата пример во Пивара. И затоа вработување.цом може да ве контактираат за работа, додека пак најди работа неможе, овде станува збор дали работодавецот кај што сте пратиле ЦВ смета дека ги исполнувате стандардите и дал ќе ве викне. Сум била притоа на неколку интервјуа огласени на најди работа. Истите кои можеби се огласени и во дневен весник, на друга интернет страница и сл. Најди работа не е фирма, туку само страница на која читате огласи, како огласна табла е. Така да не е логично крива да ви е страната најди работа зашто не ве викнале на работа, тоа е одлука на работодавците кај кои сте аплицирале.
Направете си профил на моја кариера, тие исто така прават селекција на кандидати и наоѓаат работа за млади. (прво за пракса, ама повеќето после тоа ги вработуваат) http://www.mojakariera.com.mk/
Девојки ако случајно знаете во Прилеп да се бара медицинска сестра ве молам известете ме.. Благодарам однапред позз
Барам работа. Да, да, барам и јас. Денес 1 Ное., ми заврши веќе договорот до Окт., за кој мислев дека ќе ми биде обновен. Но не кукам, многу добро би ми дошол одмор сега, па активно барање работа, иако однапред знам дека тешко се наоѓа, а немам никакви врски.
сакам да прашам пратив цв во џонсон контрол па ме интересира дали огласите им се местени или не?знаете ли некој што работи таму?има тестирање или интервју на англиски,македонски?ај пишете..
Таму ти е распашана банда. Се занесуваат нешто пуштаат огласи на англиски па ова да се знаело она да се знаело, ти бараат услови а сите ги примаат преку врски и врска немаат ниту од англиски а камоли од компјутери, мислев дека е нешто посериозно таму ама исто било како и секаде. Има луѓе што имаат пратено цв уште пред година две(и тоа што знаат англиски и пц) па уште не им јавиле ништо. Во мети милам дека било по штетно и радиоактивно отколку во контролс, по тоа што слушам јас не би направила таков избор, не знам што мислат другите и колку се информирани за таму, но јас познавам повеќемина што работат таму и знам како стигнале до таму и колку се задоволни. Ако имаш "среќа" да те викнат пробај, со проба ништо не губиш, па ако ти се допадне ќе останеш.
Барам работа во Битола како негувателка на старо лице...(поконкретно...да не е целосно беспомошен).....да му помогнувам околу домашните обврски....готвење и сл. ....имам искуство...последно го работев тоа пред пола месец. контакт на емаил; missangela92@live.com
Барам работа во Битола како негувателка на старо лице...(поконкретно...да не е целосно беспомошен).....да му помогнувам околу домашните обврски....готвење и сл. ....имам искуство...последно го работев тоа пред пола месец. контакт на емаил; missangela92@live.com