Мене ми се јавија, ми рекоа дека српскиот треба да го зборуваш како мајчин јазик. Меѓутоа јас најдов работа, па не продолжив со интервјуто.
Добро е. Барем ти си најде работа.... Аплицирав на разни места... Во кол центар, маркети, болници, ординации... Немам одговор од никаде.....
Барав долго време, и од 20 аплицирани огласи од 3 дали ми се јавија, а не дека моето CV не е соодветно за позициите за кои аплицирав. Претпоставувам дека претежно вработувањата се преку контакти. Од трите интервјуа, на тоа што најмалку сакав и најмалку се изамарав, на тоа ме примија.
Инаку погоре имам споделено еден оглас, не знам за која работна позиција си заинтересирана, ова е за продажба.
Дечки, има отворена позиција за позиција асистент за продажба во East Gate - Sansiro perfume, почетна плата 23.000 + бонус од секој продаден парфем. Потребни се две лица. Може да испратете CV на amelijaparfemi@yahoo.com или да не контактирате на телефон 078/868-382.
Барам работа како Софтвер тестер, би сакал да почнам како мануелен тестер, со можност за учење и напред во автоматско тестирање. Имам завршено академија и имам познавања и неколку изработени проекти на академијата. Познавања имам од автоматско тестирање на Селениум + Јава, апи тестирање и перформанс тестирање. Согласен сум дури и да идам како на пракса месец два со можност за вработување.
Дечки некој за лепење декларации да знае отворена позиција,преферирам по бутициве што се по моловиве имаж видено дека има на секоја облека,накит...
Decki da ve prasam kako se dvizi dnevnicata za rab na kelner-sanker niz skopje,mislev na regionot na lisice, aerodrom Ne sum upaten pa ako znae nekoj neka spodeli Blagodaram
Секаде е различно. По тоа што сум слушала од познаници околу 1000 отприлика. Во маалски лабави кафичи ти е помалце.