Се надевам ќе наидам на разбирање и помош. Лошо искуство имам до сега по работниве места кои ги имам сменето - што од колеги, што од надредени, менаџери итн. Или така се погодува или е до мене. Не можам повеќе да издржам, енергијата ми ја земаат и не сметам дека е нормално. Ама доста со жалење - да прејдам на главното: Работа од дома некој да не знае да ми посочи? Content writer, virtual assistant нешто било што, тоа сега само ми дојде на памет. Било што нешто е сигурно и испробано. Работам по струка моментално ама ме гуши, не можам повеќе. Ако некој има идеја или искуства, го замолувам да ми пише, навистина ќе ми значи. Благодарам.
Не верувам да најдам нешто, ама сепак... барам работа за пензионер-член на моето семејство, има 63 години (со магистратура инаку). По можност на пола работно време и да не е негувателка, бебиситерка и сл.
Да не знаете некоја работа за ИТ техничка поддршка? Имам високо образование но не во таа област иако имам искуство.
Decki, ve molam predlozete mi rabota od doma preku internet ama rabota sho stvarno se zarabotuva i ne e scam
Zdravo. Dali nekoj ima iskustvo so Drexsler Maer vo Kumanovo Kako operator vo proizvodstvo Ne uspeav da najdam nisto... Blagodaram mnogu
Во иста ситуација сум, барам онлајн што било Иначе сум правник по струка но многу би сакала од дома да работам од истите причини што ги наведе.
Vo veeva aplicirajte. Chesto baraat (preku upwork). Jas rabotev data entering tamu. Nz kako funkcionira sega ama probajte.
да не знае некој колку плаќаат зара за пола работно време 30 саати нееделно аплицирав во зара хоум и ојшо ама не знам како се со плати
Здраво дечки. Барам јас раб. преку интернет. Може некој ако е запознат со работа преку интернет да ми помогне? Каде би можела да најдам?
Многу широк поим е работа преку интернет. Ако имаш некоја вештина би можела да пробаш на Upwork да најдеш нешто. Да. Само ние тука не сме навикнати.