Malku sum neuka so rabitenje preku net a imam slushnato za UPWORK. Ako mozhe nekoj podetalno da mi objasni shto e, kako se bara rsbota tamu, dali ima oglasi pa si apliciras ili? Mi treba dopolnitelna rabota zatoa shto primanjata mi se mali pa bi sakala da zemam plus nekoj denar, imam iskustvo vo sales, customer service, rabotam so excell.. Kolku kako se zarabotuva preku ova UPWORK? fala mnogu
Апворк поврзува работодавци и фирми со фриленсери. Пребаруваш илјадници огласи и си аплицираш. Ако немаш специфични вештини или не знаеш баш каква работа или проекти би барала - немај големи очекувања. За како функционира, изгледај си го видеото...
Zdravo. Nekoj da mi predlozi kursevi za moden dizajn po pristojni ceni, osven vo karieraplus, na drugi mesta?
Со овие сертификати и курсеви можеш да бараш,да бидеш практикант во некое биро,потоа кога ќе поднаучиш да работиш вистински ,добиваш работа платена.Не очекувај чуда ,со курс не се станува сметководител,треба многу пракса.Подобра вложени пари е да научиш јазик солидно до B 2 ,и офис пакетот ,и да бараш работа како администратор.Инаку знам дека ветуваат многу при упис.
Ako ima nekoj iskustvo so Coordea neka pise tuka https://forum.femina.mk/threads/coordea-tetovo-skopje.34841/
Каде и како да се дојде до работа во некоја странска фирма? Било што, да е добро платено и со канцеларии во Битола. Некој да предложи?
Имаа Транском огласи, имаат и за германски и англиски, само различни позиции. Знам дека најблиску до тебе бараа вработени во Охрид за англиски, ама колку што сум запознаена кај нив мислам дека може да се работи и remote (веројатно после поминат краток период во канцеларија). Ако ти е од помош, исто Causeway Connect ти се outsourcing агенција, соработуваат со различни клиенти, и кај нив е remote.
Zdravo. Baram rabota od ponedelnik do petok samo prva smena.Od okolinata Gjorce, Vlae, Hrom. Blagodaram.