Дури и за тие што ги наброи тешко примаат и се наоѓаат саглам места, најчесто имаат по 5 месеци оглас и интервјуата им се ради формалност на повеќето, поготово customer care хахах, инаку фала на одговорот.
Zdra Можеш да погледнеш видеа од Јohn USA Dispatch,Usorra Express на YouTube,и на инстаграм има страница на инстаграм Dispičeri.rs Многу работи можеш да научиш. https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/445359/Assistant-Truck-Driver-Dispatcher-TrackTrace/ Има и оглас за асистент,среќно
Потребен е истражувач со искуство за хонорарна работа на проект (5-10 дена месечно, работа од дома). Потребно познавање на истражувачки методи (квалитативни и квантитативни) и други техники за анализа на податоци; изготвување анализи базирани на податоци. Проектот е во доменот на општенстевените науки, едукација и екологија. Доколку некој е заинтересиран може да ми пише и ќе ви проследам емаил за понатамошен контакт Благодарам
Дали некој би вработил 50 годишна женичка? Комшика ми е, и треба некоја работа жената цел ден дома седи, жал ми паѓа за неа. Има проблеми со зглобови па не може да стои со саати. Ако некој има идеи за соодветна работа нека ми пише.
Ако не е добро со здравје многу тешко верувај иначе не е старост 50 години само ако не е добро со здравје не верувам бар тоа е мое мислење
Здраво, дали некој работи со affiliate marketing ако сака да сподели искуство би сакала да почнам но немам некое искуство од каде и што.
Незнам дали некаде има тема за академиите на сеавус ама сакам да прашам какво е вашето искуство ако сте доволно информирани и какви се придобивките од нивните академии. Конкретно сакам да прашам за академија за програмирање. Дали се исплаќа да се заврши ? Дали има вработување ако ја имаш академијата завршено и ако имаш меѓународно признат сертификат и плус тоа да имаш завршено факултет за туризам? Дали така има шанса за вработување во канцеларија, инфо биро некаде на тие места или можда во општина?
Ептен треба да имаш среќа и моментално е криза, јас имам завршена академија имав неколку понуди за кои сметам дека не ми одговараа пошто не бев од Скопје, ама моментално премногу има завршено, а работните позиции се малку дури и ги нема за јуниори.
Zdravo na site. Baram rabota od stilot na "part time jobs". So ogled na toa sto sum student ovaa e ednistvena opcija koja mi odgovara osobeno ako stanuva zbor za vikend rabotni saati. Dali imate predlozi?
Тие што работат во Кромберг, Скопје, дали има шанси интервјуто да биде на друго место а не во фабриката? Немам превоз до таму а со такси ми е многу скапо.
Имаш 63ка,66ка што одат натака ќе се симнеш кај сара фешн таму има посојка и ќе преминеш преку автопат.
Zdravo decki, vaka baram rabota vo Skopje kako administrativec vo firma na pr. Sekretarka, arhivar, administrator, fakturiranje, recepcioner, matetijalno rabotenje, komercija nesto slicno, pa i kako bibliotekar, ako ima nekoj nesto da ponudi neka pise. Vi blagodaram.