Здраво дали некој може да понуди работа, но барем неделите да ми се слободни, бидејќи немам потреба во текот на неделата, ова што е по огласи 90% се работи и недела.
Неам идеја кои ти се квалификациите и што би сакала да работиш ама често гледам во продажба имаат огласи Нептун, Сетек...
По рекламава што ја дале ова се некои суплементи ,продажба на прицент плус мрежен маркетинг, внесување на нови луѓе кои истотака ќе продаваат Ако си прашала подели инфо имам пријателка долго е без работа, барем нешто од дома да проба..ти благодарам
И мене ми се чини дека е вакво, ама колку нејќам вакви. Да молиш по луѓе да ти купат производи. Ми пратија видео да изгледам, ништо посебно веќе не чуено, ми пишаа за со едукација да сме почнеле ама искрено не знам. Ако е пријателката твоја за овие работи нема им пиши.
Дали знаете некој ресторан во кој може да работи средношколец на испомош во текот на летните денови? Може и ресторан за свадби да е, кога имаат потреба да го бараат.
Барам работа како бебиситерка во Скопје, пожелно во околината на населбата Кисела Вода. Имам 20 години, студирам на Филозофскиот факултет , Педагогија. Лесно се сложувам со деца, имам искуство во едукативен центар на полу работно време и како бебиситерка. Работам со деца од возраст 2 години па нагоре. Имам познавање на четири јазици (англиски, руски , украински, македонски) Заинтересирана за пола работно време (4-6 часа )или цело работно, за викенди по договор.
Zdravo decki, od Skopje sum baram rabota vo Bitola, sakam da se preselam tamu, ako znaete nekoj sto nudi rabota ve molam pisete mi
Имаш група на фб Pomos po doma, cuvanje na deca, pravenje drustvo na stari lica... и таму можеш да си пишеш пост, обично има жени чии децата нема кој да им ги причува, а притоа и да ги подучуваш некој јазик. Само внимавај, оти и таму има сешто од жени. Обично и ги пишуваат (некогаш) кои треба да се избегнуваат. Среќно!