Јас имам аплицирано 3-4 пати и ништо. Три пати за во Скопје и еднаш за во Штип. Имам слушнато дека огласите ги пуштаат само формално и дека вработените си одат на работа, но нели надежта последна умира па се надевам дека не е така.
Барам работа во Битола како негувателка на старо лице...(поконкретно...да не е целосно беспомошен).....да му помогнувам околу домашните обврски....готвење и сл. ....имам искуство...последно го работев тоа пред пола месец. контакт на емаил; missangela92@live.com
Девојки барам работа моментално,се скапав читајќи огласи знам дека одма не се наоѓа.Е сега имам едно прашање,по бутициве во гтц,рамстор,соравија,знаете ли отприлика платите како се движат.На пример еве за Боди лајн гледав во Соравија.Па би ми помогнало ако знаете отприлика како се движат платите.Знам дека секаде е различно,ама еве баш овој оглас ме интересира,немам поим како се движат воопшто плативе
Grad na vrabotuvanje....... Veles, Skopje Raboten odnos...............(neopredeleno/opredeleno vreme) Rabotno mesto...............vo kol centar, avtor-novinar vo spisanie, web stranica i sl. Struchna sprema.............Filoloski fakultet, makedonska knizevnost i juznoslovenski knizevnosti so makedonski jazik Stranski jazici................ angliski, malku germanski Poznavanje na kompjuteri.. MS Word,Excel,Power point,Internet Vozchka dozvola ............./ Drugi specifiki ........... Odgovorna, komunikativna, vredna, kreativna, pozitivna,
Град на вработување: Велес / Скопје Работен однос: Неопределено / определено време Работно место: Училиште за странски јазици Стручна спрема: Филолошки Факултет " Блаже Конески " - Скопје, група: Германски јазик и книжевност, наставна насока Странски јазици: германски ( одлично ), англиски ( просечно ) Познавање на компјутери: Microsoft Word, Power Point, Internet Возачка дозвола: / Други специфики: Способност за работа во различни етнички, културни, економски и социјално различни групи; Толерантна, флексибилна, секогаш подготвена да давам и примам помош и совети; Одговорна и прецизна личност; Истрајна и посветена на зададените задачи и обврски.
Барам работа во Битола како негувателка на старо лице...(поконкретно...да не е целосно беспомошен).....да му помогнувам околу домашните обврски....готвење и сл. ....имам искуство...последно го работев тоа пред пола месец. контакт на емаил; missangela92@live.com
дали некој знае, или има некое искуство во "PRO KAR" ова е некоја агенција и бараат презентерки за работа... па има ли некој од вас што бил на интервју, зошто често гледам дека даваат огласи..позз
Јас гледам огласи од нив секој месец да не речам, што по мене не е за пофалба зашто очигледно не можат да ги задржат презентерките. Дали е до девојките или до Про кар не знам, ама повеќе ми мириса на Про кар
бев 1 ден од тимот на оваа маркетинг агенција и сватив дека е само изгубено временишто повеке треба да продаваш честитки по улица, по кафичи, фирми, секаде каде ке видиш луге, а за почетокот добиваш тренер што ке те обучи што треба да казеш за да некој сака да ти купи, и на крајот од денот профитот го носиш во канцеларија , е сега по договор добиваш кеш, или на плата
Спојлер Овде го преместив ова, да не пишуваме офф во темата за мобилни оператори. Никој не ги потценува среднистите. И тие се луѓе и тие мораат да работат да си го вадат лебот. Има среднисти многу покултурни, почовечни, поинтелигентни од тие со факултет. Не спориме околу тоа. Но, логично е кога имаш фирма, предност да му дадеш на пообразованиот, кој вложил многу во своето знаење. Не е логично кога на многу места каде не треба се напикани среднисти, а факултетлиите си седат дома! Да не зборуваме за државните фирми, затоа и услугата е бавна и на најниско ниво на култура. Пр. Се бараше продавачка за бутик, каде влезе девојка со медицинско-средно, а моја комшивка со економски факултет не влезе. Знам дека се работи за обична продавачка, но таа со економски сигурно многу повеќе се разбира околу трговија, однос со муштерии, плаќање промет, итн. (Среќа што на огласи за медицински сестри не влегуваат правници, економисти, инжинери... , нели, кај нас се` е можно). Така да, не потценувам никого, но жално е кога тие со средна се вработуваат за чудо полесно и побрзо, а тие со факултет дремат дома.
Сакам да се пријавамз а оглас каде бараат 4ти или 6ти степен образование. Јас сум трета година на факултет, да си внесам 6ти? Дека нели вишо образование веќе не постои затоа прашувам.
Мислам дека треба да се напише степенот на завршено образование. Ама секако дека во CV-то ќе ти стои дека студираш, значи си на пат да стекнеш и повисок степен.
Фамилијарна жена бара работа-да чува деца или стари лица.Има искуство и со чување дечиња(има и три свои) и со грижа и нега на стари и болни лица.Живее во Центар.Тел.број 077 612 499
Дали некоја знае за работно место во битола? Бидејки по огласи на нет многу тешко се наоѓа таков оглас.....
Bato i divajn imaat interesni promocii ama zabraneti rabotat so cigari sto e zabraneto so zakon i ako te fatat tebe go jades, inace slabo plakjaat najslabo od site drugi agencii po 100 denari za 3 saati
Во Бато и Дивајн сега ги намалиа дневниците и навистина не се исплати да работиш за тие пари, а инаку јас кога работев пред година дена за една промоција за времетраење од 4 часа дневнива беше 620 ден.
Sakam da najdam rabota negde kako promoterka odnosno da delam flaeri i slicno.. Studentka sum no posle 15 casot sum slobodna. AKo znaete nekoj sto ima potreba od devojce za ovaa rabota izvestete me ! Blagodaram odnapred.
Да не знае некој нотарска канцеларија, во која имаат потреба за приправник (завршен правен факултет и магистерски студии) 3+2 години, уште бранење на магистерска теза ми е останато. Ви Благодарам