web страната на Агенцијата за вработување, на fb apliciraj.mk , najdi rabоta , fakulteti.mk и на самите web страни на институциите во кои сакате да аплицирате .
Доколку знаете фирма која би вработила бремена жена (може општ работник, повеќе инфо за искуството во пп) или евентуално би осигурала а ние да си плаќаме придонеси ве молам да ми пишете.
Здраво, некој искуство дали има со следниве: - Cineplexx, - The body shop - M1 kiosk - Office plus - Arthurs Може слободно во порака да ми пишете.
Здраво. Ми искочи пред некој ден на инста за crash bar оглас. Дали има некој од тука работно искуство, да сподели како е? Ви благодарам
Кога барате работа во кафичи и ресторани, најпаметно ви е да отворите гугл ревју за ресторанот, и види ги коментарите со најниска оценка, најчесто таму има највеќе што се дознае, особено коментарите напишани од странци.. Се коментира и за персонал, и за место, и за храна, за се..
Ми закажаа интервју од Tudors, но не сум во можност да отидам. Би сакала да знам колку е основната плата и дали вреди да направам напор за да се појавам на интервју
Минималец 22.500 Тоа не е работа за стално, ако сакаш нешто привремено отиди. Не е бог знае што работата.
https://kariera.mk/job/uDjYWl3Mf0qr...personal-city-mall-part-time-30-chasa-nedelno 30 часа не знам како му доаѓа ама види на кариера имаш доста со пола раб време
Здраво. Ве молам, долку некоја од тука има искуство со фирмиве, нека сподели: -n fashion, -coslove cosmetics, -fashion group, -sportvision, -fashion&friends, -newyorker, -la familia. Може и во порака, ви благодарам
Некој да не знае каде бараат на пола работно време, кол центар (по можност од дома) или нешто слично за студенти.
Здраво, барам дополнителна работа на која што би можела да одам после 17 часот може да е и нешто од дома само да не е каталошка продажба
Дечки, има ли некој искуство со овие фирми: -la familia -fashion group -new yorker Ако некоја од тука работела во овие фирми или има некакво искуство, ве молам нека пише, може и по порака